Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Trygg utleie med depositumsgaranti

Trygs depositumsgaranti gir utleier samme sikkerhet som et vanlig depositum, og leietaker en romsligere økonomi. 

En leiekontrakt blir underskrevet

For mange kan det være vanskelig å stille opp med depositum når de skal leie hybel eller bolig. Spesielt for studenter som har foreldre som ikke vil eller kan stille med beløpet som er nødvendig for å få leiekontrakten i havn. Da kan en depositumsgaranti være løsningen.

En depositumsgaranti gir akkurat samme sikkerhet til utleier som et vanlig depositum, men leietaker slipper å binde opp pengene sine på en depositumskonto. Når leietaker kjøper depositumsgarantien betaler de et engangsbeløp på 14 % av avtalt depositum. Som et eksempel vil garantien da koste 4 200 kroner for et depositum på 30 000 kroner.

Tryg Forsikring er garantist for depositumet overfor utleier i opptil 3 år.

Det er trygt for utleier, enkelt å bestille på hybel.no og garantien har tre års varighet. Leietaker betaler kun når de oppretter garantien.

Foreløpig er depositumsgaranti kun tilgjengelig for kjøp via hybel.no. Der kan leietaker enkelt bestille den med Bank ID og noen få tastetrykk. Enten du leier ut eller er leietaker, og har spørsmål kan du lese mer på spørsmål-og-svar seksjonen på hybel.no.