Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

  1. Tryg Magasinet

Trygg utleie med depositumsgaranti

Trygs depositumsgaranti gir utleier samme sikkerhet som et vanlig depositum, og leietaker en romsligere økonomi. 

En leiekontrakt blir underskrevet

For mange kan det være vanskelig å stille opp med depositum når de skal leie hybel eller bolig. Spesielt for studenter som har foreldre som ikke vil eller kan stille med beløpet som er nødvendig for å få leiekontrakten i havn. Da kan en depositumsgaranti være løsningen.

En depositumsgaranti gir akkurat samme sikkerhet til utleier som et vanlig depositum, men leietaker slipper å binde opp pengene sine på en depositumskonto. Når leietaker kjøper depositumsgarantien betaler de et engangsbeløp på 14 % av avtalt depositum. Som et eksempel vil garantien da koste 4 200 kroner for et depositum på 30 000 kroner.

Tryg Forsikring er garantist for depositumet overfor utleier i opptil 3 år.

Det er trygt for utleier, enkelt å bestille på hybel.no og garantien har tre års varighet. Leietaker betaler kun når de oppretter garantien.

Foreløpig er depositumsgaranti kun tilgjengelig for kjøp via hybel.no. Der kan leietaker enkelt bestille den med Bank ID og noen få tastetrykk. Enten du leier ut eller er leietaker, og har spørsmål kan du lese mer på spørsmål-og-svar seksjonen på hybel.no.