Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Tryg + OBOS = sant for fem nye år

Obos og Tryg

Tryg og OBOS skal fortsette det gode samarbeidet de neste fem årene. Avtalen ble nylig signert i Oslo av Espen Opedal og OBOS-sjef Daniel Kjølberg Siraj. - Vi har hatt en flott utvikling, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Espen.

Da Tryg overtok OBOS forsikring i 2017, var privatporteføljen på 60 millioner og næringsporteføljen, med forsikring av boligselskap som hovedelement, på 110 millioner kroner. Fem år senere er privatporteføljen nesten 500 millioner kroner og næringsporteføljen 180 millioner.

-Dette viser potensialet i et godt samarbeid, og jeg er svært fornøyd med hvordan utviklingen i dette samarbeidet har forløpt, sier Espen videre.

- Ingen bygger og forvalter flere boliger enn OBOS i Norge. Det er et stort ansvar vi tar på vegne av våre medlemmer og da må vi ha solide partnere. Avtalen vi har med Tryg bidrar til verdi både for OBOS, de enkelte boligselskapene og medlemmene som benytter seg av gode OBOS-avtaler for privat forsikring, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS. 

- En betydelig vekst

Tryg forsikrer nå 1300 av OBOS sine 5000 boligselskap, og meningen er at denne andelen skal økes. - Den nye avtalen gir oss mulighet til å jobbe  proaktivt på de 1500 boligselskapene som i dag ligger utenfor forsikringsavdelingen i OBOS. Intensjonen er en betydelig vekst den neste avtaleperioden. Dette blir et nytt spennende samarbeid mellom Tryg Næringsliv og OBOS, sier Kristian Haslund som leder Boligselskap og Spesialrisiko i NL.

Samarbeidet skal også videreutvikles innenfor privatområdet, og det er særlig samarbeidet mellom OBOS sin bankvirksomhet og Tryg som skal gjennomgås.

- Vi tror det er et potensiale for å øke salget gjennom OBOS sin bankkanal, og gleder oss til å arbeide mer med dette, sier Henriette Sæther Tveit, som er direktør i Partner.

- Vi kommer også til å jobbe med de sjønære prosjektene til OBOS med henblikk på sikkerhet, noe som er naturlig for Tryg med vår 70 år lange historie med livbøyen, sier Henriette videre.

Rundt 70 prosent av Trygs privatkunder er nå tilsluttet en partneravtale, og Espen Opedal sier det er et viktig og nødvendig at avtalene blir fornyet: - Partneravtalene gir oss god forretning med oversiktlig risiko. Vi er kanskje det forsikringsselskapet i landet som er best på samarbeid med partnerkunder, og den posisjonen skal vi beholde og forsterke i årene som kommer. Utviklingen innenfor OBOS-samarbeidet er også et tydelig bevis på at vi kan utvikle et partnerskap på en måte som gir merverdi for alle, sier Espen.