Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Tryg Legehjelp som app

Et skjermbilde av appen Tryg Legehjelp appen

Nå kan du laste ned Tryg Legehjelp som app. Du kan kontakte Tryg Legehjelp om det meste innen fysisk og psykisk helse. Vi kan enten hjelpe deg direkte eller gi deg gode råd på veien videre.

Når du kontakter Tryg Legehjelp vil en sykepleier gå gjennom problemet sammen med deg. I mange tilfeller vil sykepleieren kunne gi deg den hjelpen du trenger. Hvis ikke, vil du få en konsultasjon av lege. Avhengig av situasjonen, vil legen kunne sende deg en link til videokonsultasjon, eller konsultere med en spesialist ved behov.

Trenger du resept eller henvisning til spesialist, så hjelper vi deg med det (med unntak av vanedannende medisiner/A og B-preparater.)

Du kan ta kontakt og få hjelp uansett hvor enn du er i verden. Du kan også få gode reiseråd, f.eks. om vaksiner. Husk at ikke alt kan løses over telefon og internett. Hvis vi mener det er nødvendig med en fysisk konsultasjon, vil vi anbefale deg å gå til fastlege, legevakt, sykehus eller privat legesenter.

Nå kan du også få Tryg Legehjelp som app. Last ned via linkene under, enten i App Store eller Google Play.

Med appen kan du:

  • Snakke med norske leger og sykepleiere på telefon, chat eller video
  • Fornye resepter og bestille vaksiner
  • Få henvisning til spesialist
  • Få selvhjelpsprogrammer for mental helse
  • Tryg Legehjelp gjelder familie i samme husstand

 

Link til App Store     Link til Google Play