Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Trenger jeg egen sykkelforsikring?

Både reise- og innboforsikring dekker skader på sykkel, men en sykkelforsikring er mer omfattende. Den dekker flere typer skader og høyere beløp. Hvilken forsikring du trenger avhenger av verdien på sykkelen og ditt bruksområde.

Sykkel i solnedgang

Hva dekker reiseforsikringen?

Reiseforsikringen kan dekke plutselige skader på og tyveri av sykkel. Vår beste reiseforsikring, Reise Ekstra, dekker maksimalt opp til kr 40 000. Tyveri eller skader som skjer innenfor den kommunen du er bosatt i, har studiested eller arbeidssted er ikke dekket.

Hva dekker innboforsikringen?

Sykkel er dekket av innboforsikringen, men her er det også begrensninger. Skjer det noe med sykkelen når den er borte fra hjemmet ditt eller et midlertidig lagringssted vil tyveri og skadeverk maksimalt dekkes med inntil kr 20 000 med vår beste innboforsikring.

Hvis sykkelen er registrert i et FG-godkjent sykkelregister, reduseres egenandelen med kr 2 000 ved tyveri av sykkelen.

Hva dekker sykkelforsikringen?

En sykkelforsikring gir deg best mulig dekning for din sykkel. Den dekker alle plutselige skader i hele verden. Dette kan for eksempel være tyveri, hærverk, kollisjon eller utforkjøring. Forsikringen har heller ingen begrensninger når det gjelder konkurranser og ritt. Vi forsikrer sykler med verdi fra kr 10 000 opptil 100 000.

Hvis du vil ta ekstra godt vare på sykkelen din, eller har en sykkel med høy verdi kan det være lurt å kjøpe en sykkelforsikring i tillegg til innboforsikringen. Gjennom innboforsikringen får du også dekning for rettslig erstatningsansvar.

Sjekk pris på sykkelforsikring