Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

 1. Tryg Magasinet

Slik unngår du uhell på reisen

Uhell og skader skjer ofte når du er uoppmerksom eller uforsiktig. Det kan skje den beste, men her er noen gode råd som kan forhindre ferien din fra å bli ødelagt.

Nærbilde av en mor og datter som klemmer.

Bading

 • Følg lokale anvisninger for bading på strand. Vær oppmerksom på understrøm, og ikke stup på steder der du ikke kjenner til dybde og bunnforhold. Pass på vannscootere, speedbåter og lignende når du svømmer i havet.
 • Hold øye med hverandre. Vær spesielt oppmerksom på barn, ikke la dem gå for langt ut i vannet.

Sykdom

 • Unngå å drikke vann fra kranen med mindre du vet at det er forsvarlig. Er du i tvil, så hold deg til flaskevann. Husk å få i deg rikelig med væske ved høy varme, og da gjerne vann.
 • Reduser risikoen for mageproblemer og diaré ved å få i deg noen melkesyrebakterier (Idoform eller lignende produkter). Det er også viktig med god håndhygiene.
 • Spis malariapiller om det er påkrevd for din destinasjon.

Tyveri

 • Ikke ta med mye kontanter eller dyre smykker og ur med til stranden eller bassenget. Legg det i hotellets safe.
 • La alltid en i følget passe på tingene mens de andre bader, om det er mulig.

Leie av bil, motorsykkel og vannscooter

 • Hvis du vil leie bil, MC, jetski eller vannscooter på ferien, så gjør det kun hos kjente internasjonale byråer eller gjennom ditt reisebyrå.
 • Kjøp alltid forsikring hos utleier og vær oppmerksom på betingelsene og egenandeler.
 • Kontroller bil, MC eller utstyret for skader, så du ikke risikerer å måtte betale for dem.

Reiseforsikring

Sjekk at du har riktig reiseforsikring før avreise. Skal du på aktiv ferie med f.eks dykking, rafting eller lignende, er det svært viktig at forsikringen er i orden.

Velg riktig reiseforsikring