Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Slik kommer du i gang med FirstVet

Med hunde-, katte- eller hesteforsikring i Tryg, så har du FirstVet inkludert i forsikringen. Men først må du laste ned og registrere deg i appen.

Trygs dyreforsikring ble i 2019 og nå sist i 2021 kåret til best-i-test av Norsk Familieøkonomi. En av fordelene med å forsikre kjæledyret hos oss hos oss er at du får veterinærtjeneste fra FirstVet på video inkludert i forsikringen din.

Dette kan spare deg for dyre og unødvendige turer til veterinær, og du kan få snakke med en veterinær der du er - på ferie eller på hytta.

I FirstVet-appen finner du også en rekke råd og tips om dyrehelse og hvordan du best tar vare på kjæledyret ditt.

Men - for å komme i gang med tjenesten er det et par ting du må gjøre.

1. Last ned FirstVet-appen

Appen er selvsagt gratis, og er enkel å laste ned. Den kan lastes ned på både mobil og nettbrett, og finnes for både Apple og Android.

AppStore last ned Last ned Google Play

2. Registrer deg i appen

For å ha appen klar til bruk neste gang du trenger å snakke med en veterinær, så kan du registrere deg og kjæledyret ditt i appen. Det er fort gjort. Husk også å velge Tryg som ditt forsikringsselskap.

Når du har gjennomført disse to stegene, så har du enkel og hurtig tilgang til videosamtale med veterinær på mobilen når det skulle være noe. Samtalene du har med FirstVet er uten ekstra kostnad for deg.