Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

  1. Tryg Magasinet

Slik kommer du i gang med FirstVet

Med hunde-, katte- eller hesteforsikring i Tryg, så har du FirstVet inkludert i forsikringen. Men først må du laste ned og registrere deg i appen.

Trygs dyreforsikring ble i 2019 og nå sist i 2021 kåret til best-i-test av Norsk Familieøkonomi. En av fordelene med å forsikre kjæledyret hos oss hos oss er at du får veterinærtjeneste fra FirstVet på video inkludert i forsikringen din.

Dette kan spare deg for dyre og unødvendige turer til veterinær, og du kan få snakke med en veterinær der du er - på ferie eller på hytta.

I FirstVet-appen finner du også en rekke råd og tips om dyrehelse og hvordan du best tar vare på kjæledyret ditt.

Men - for å komme i gang med tjenesten er det et par ting du må gjøre.

1. Last ned FirstVet-appen

Appen er selvsagt gratis, og er enkel å laste ned. Den kan lastes ned på både mobil og nettbrett, og finnes for både Apple og Android.

AppStore last ned Last ned Google Play

2. Registrer deg i appen

For å ha appen klar til bruk neste gang du trenger å snakke med en veterinær, så kan du registrere deg og kjæledyret ditt i appen. Det er fort gjort. Husk også å velge Tryg som ditt forsikringsselskap.

Når du har gjennomført disse to stegene, så har du enkel og hurtig tilgang til videosamtale med veterinær på mobilen når det skulle være noe. Samtalene du har med FirstVet er uten ekstra kostnad for deg.