Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Slik beskytter du kjæledyret mot hoggorm og flått

En hund ligger i lyngen i en skog

Sesongen for flått og hoggorm strekker seg fra sola begynner å varme om våren til sent utpå høsten. Mange dyreeiere vet at flått og hoggorm kan medføre sykdom for hunden eller katten deres. Vet du hvordan du beskytter kjæledyrene best mulig mot flått og hoggorm? Og hva gjør du om de skulle bli bitt?

Sjekk kjæledyret regelmessig

Når det gjelder flått, er det lurt å sjekke kjæledyret regelmessig etter de har vært ute, eller på tur i skog og mark. Selv ved bruk av flåttmiddel kan den feste seg i huden. Derfor er det viktig å sjekke pelsen hver gang du kommer inn. Områdene med lite pels er spesielt utsatt. Som bak ørene, snute, hake, rundt øyne og i lysken.

- Det er viktig å ta bort flåtten med det samme den blir oppdaget - helst innen 24 timer. Hos veterinæren kan man også få reseptbelagte middel som effektivt beskytter mot flåttbitt, sier veterinær Trude Mostue.

Les mer om hva som anbefales av FirstVet her og hvilket flåttmiddel som er best for din hund.

Når skal jeg kontakte veterinær?

Videosamtaler med veterinær er inkludert i vår dyreforsikring. Det gir deg muligheten til å få vurdert om kjæledyret ditt trenger fysisk tilsyn eller om saken kan la seg løse hjemme. Hvis du har mistanke om, at din hund eller katt er blitt infisert med en flåttbåren sykdom eller bitt fra hoggorm kan du kontakte FirstVet direkte.

Last ned appen og registrer kjæledyret ditt i dag, sånn at alt er klart når du trenger hjelp.