Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Skal du reise i julen?

Å pakke inn de perfekte julegavene i kofferten kan virke som en god idé, men det kan fort ende i tårer hvis bagasjen blir forsinket, skadet eller forsvinner. For å være sikker på at gavene kommer frem til julens magiske øyeblikk er det tryggest å ha gavene i håndbagasjen.

En åpen koffert med julegaver og pent juletøy som skal pakkes

Ha verdisaker under oppsyn

Skader på - og tyveri av bagasje er i utgangspunktet dekket av en reiseforsikring. Men de fleste reiseforsikringer har i tillegg begrensninger når det gjelder hva som er dekket under innsjekket bagasje. I sikkerhetsforskriftene nevnes det både at all bagasje skal pakkes forsvarlig og at verdigjenstander skal holdes under oppsyn.

Knuselige eller skjøre gjenstander skal du ikke pakke fordi de rett og slett ikke tåler risting og dunking som en koffert gjerne blir utsatt for på en flyreise. Gjenstander som koster mye utgjør naturligvis en større risiko for tyveri eller forsvinning og skal derfor være med deg under hele reisen.

Dette må du pakke i håndbagasjen:

  • Elektronikk og tilbehør
  • Smykker, klokker og kontanter
  • Gjenstander av glass eller tilsvarende skjørt materiale
  • Viktige medisiner du trenger når du kommer til reisemålet
  • Flytende væske, med unntak av nødvendige toalettartikler
  • Kunst og antikviteter

 

Forretningsutvikler i vår skadedivisjon, Juni Maria Jebsen Lynngård forteller deg hvordan du bør pakke før en flyreise: