Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. 

  1. Tryg Magasinet

Ny app for øvelseskjøring

Tryg lanserer en helt ny øvelseskjøringsapp som skal bidra til økt sikkerhet for de ferskeste førerene. Etter 2000 loggførte kilometer vanker det belønning både for fører og foreldre.


 

Øvelseskjøring med belønning – se video og få en introduksjon av Tryg vei til lappen

Spar penger med høyere startbonus

Øvelseskjøring reduserer muligheten for ulykker og skader. Det belønner vi med billigere bilforsikring når du en gang skal forsikre din første bil. Hele 70 % i startbonus – her er det penger å spare.

Fordeler når fører er under 23 år

Vanligvis er en bilforsikring dyrere når en sjåfør under 23 år disponerer bilen. En av fordelene med vår nye app er at dette tillegget ikke gjelder hvis føreren som er under 23 fullførte 2000 kilometer øvelseskjøring med appen. Men - som medlem i Utdanningsforbundet slipper du uansett dette tillegget så lenge du har Utdanningsforbundets Bilforsikring. Du har med andre ord dobbelt opp av denne fordelen.

Øvelseskjøring – en Tryg vei til lappen

Forskning viser at øvelseskjøring i forkant av førerprøven, reduserer risikoen for ulykker i etterkant. Statens Vegvesen anbefaler å øvelseskjøre 2000 km. For å hjelpe deg å oppnå 2000 km har vi utviklet appen Tryg vei til lappen. Her får du logget hvor langt du kjører, hva du har øvd på og hvor langt du har igjen før målet er nådd. Lykke til!

PS! Har du begynt å øvelseskjøre med en annen app, er ikke det noe problem. Du kan enkelt overføre km til appen vår, Tryg vei til lappen.

Appen er tilgjengelig til både iOS og Android. Link til nedlastning finner du nedenfor:

  • Last ned appen fra App Store:

    app store logo

  • Last ned appen fra Google Play:

    google play logo