Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Nå er det enklere og billigere å forsikre helsen

Trygs nye helseforsikring, Behandling Enkel, er en lavterskel forsikring der du slipper å betale for premium-dekninger. Fra 81 kroner i måneden får du rask tilgang til privat helsehjelp, legespesialister, MR, CT og fysikalske behandlinger med mer.

Tre venner smiler i kamera

Lavterskel forsikring

- Vi har gjort terskelen til helseforsikring lavere, sier produktsjef i Tryg, Therese Nielsen Haugland.  Vi ser at folk i større grad ønsker rask tilgang til legespesialister, bildediagnostikk, behandling for muskelplager og legehjelp for å spare tid og slippe bekymringer i hverdagen. Vi har derfor laget et rimeligere og enklere alternativ til vår behandlingsforsikring sier Therese.

- Denne forsikringen har heller ingen krav om helseerklæring, - du kan derfor kjøpe den digitalt uten legeattest på helsen din, sier hun.

Hvorfor er den billigere?

Behandling Enkel er rimeligere fordi den dekker sykdommer, skader og plager som oppstår i hverdagen, men ikke behandling av store og mer alvorlige sykdommer. For eksempel dekker den ikke en dyr kreftbehandling, men du får rask konsultasjon hos legespesialist slik at du kommer raskt til riktig behandling og slipper bekymringer, sier Therese.  

Rask hjelp og mindre bekymringer

Norge har et godt helsesystem, men det kan av og til ta lang tid før du kommer til konsultasjon hos legespesialist og behandling. Ventetiden hos fysioterapeut eller legespesialist kan ifølge Helse Norge være over 16 uker for fysioterapeut, opptil 32 uker på MR og opptil 40 uker for ortoped. Med Behandling Enkel får du garantert konsultasjon hos legespesialist eller behandler innen få dager.

Passer Behandling Enkel for deg? 

Dersom du synes en premium helseforsikring er kostbart og vil ha et rimeligere alternativ kan Behandling Enkel være noe for deg.

Behandling Enkel hjelper deg med:

  • Å komme raskt tilbake etter en f. eks en treningsskade 
  • Rask konsultasjon hos legespesialist 
  • Rask tilgang til MR, CT og røntgen 
  • Rask behandling for muskel- og skjelettplager 
  • Dagkirurgi opp til 20 000 kr 
  • Tilgang til legehjelp hver dag, hele året

Behandling hos fysioterapeut, kiropraktor og mer

Ventetiden kan være lang for behandlinger innen fysioterapi, kiropraktor, naprapat og akupunktur. Det er kjedelig å sette livet på hold på grunn av en vond rygg, nakke eller en musearm. Med Behandling Enkel kommer du raskere tilbake til en aktiv hverdag.

Fikk behandling for musearm og kom raskt tilbake i arbeid 

Hjemmekontor og kontorarbeid har gitt flere nordmenn muskelplager grunnet overbelastning og feilstilling. Lise fikk god hjelp av Behandling Enkel da hun fikk vondt i armen. Det viste seg at det var en senebetennelse som kunne holdt henne sykemeldt i månedsvis.

- Etter en telefon til Tryg behandlingsservice, fikk jeg time hos fysioterapeut allerede neste dag. Jeg ble behandlet med trykkbølge, og det gav god effekt. Jeg slapp lang sykemelding og kom meg raskt tilbake på 100% jobb. I tillegg fikk jeg gode tips om øvelser jeg skal gjøre hjemme. - Lise (32)

Rask behandling ved skade

Med Behandling Enkel kommer du raskt til behandling eller dagkirurgi slik at du får komme tilbake til hverdagen innen kort tid - enten det er en treningsskade, muskelplager eller en ren «uflaksskade». Noen av fordelene: 

  • Behandlinger hos fysioterapeut, naprapat, kiropraktor eller lignende 
  • Bildediagnostikk som MR og CT 
  • Dagkirurgi opp til 20 000 kroner 

Silje ble kneoperert og fikk behandling på to uker.

Silje (37) er en av dem som opplevde fordelen med å være forsikret. Etter en skade på treningstur ble hun både kneoperert og fikk fysikalsk behandling innen kort tid. 

- Jeg fikk plutselig store smerter i kneet på en treningstur. Jeg ringte Tryg Legehjelp som henviste til MR, og tok så kontakt med Tryg som ordnet med MR på to dager. Deretter ble jeg sendt til en privat kirurg som konkluderte at det var en meniskskade og anbefalte operasjon. En liten stund senere var operasjonsdagen der, og jeg ble deretter sendt til fysioterapi for opptrening. Alt gikk veldig fint, og jeg følte meg godt ivaretatt hele tiden. – Silje (37).

Konsultasjon hos legespesialist

Må du til legespesialist kan ventetiden være lang. Det kommer an på hvor i landet du bor, men ventetiden på ortoped eller hudlege kan ta flere måneder. Med Behandling Enkel kommer du raskt til konsultasjon slik at behandlingen kan starte så fort som mulig.   

Slapp å bekymre seg for føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen i forekomster av føflekkreft og tallene er økende. Erlend (47) var bekymret for en føflekk og slapp 4 måneder med bekymringer for kreft da han på få dager kom til hudlege og fikk behandling. 

- Min samboer la merke til en ny føflekk som var annerledes enn de andre. Jeg gikk til lege, men han kunne ikke konkludere og henviste meg til hudlege. Ventetiden for offentlig hudlege var over 4 måneder. Jeg likte ikke tanken på å vente så lenge for å få vite om det var hudkreft, så jeg kontaktet Tryg og forklarte situasjonen. Jeg sendte dem henvisningen, kom til hos Aleris på få dager, og fikk føflekken fjernet. En uke senere fikk jeg bekreftet at det ikke var hudkreft og var veldig lettet. Jeg er glad jeg slapp å gå i 4 måneder og lure på om jeg hadde hudkreft. - Erlend (47).

Legehjelp hver dag, hele året 

I en hektisk hverdag er det mye tid å spare med helsehjelp på mobil, som er åpen 365 dager i året. - Med Behandling Enkel kan du og familien ringe Tryg Legehjelp for oppståtte symptomer, rådgivning, resepter, eller henvisning til spesialist. Istedenfor å ta veien rundt fastlege og legevakt kan du ringe i lunsjen eller på kvelden.  

Slapp å dra til Legevakten da sønnen fikk akutt betennelse  

Da sønnen på fem fikk en aggressiv sårinfeksjon kontaktet Camilla (45) Tryg Legehjelp. Hun fikk gode råd og fikk startet antibiotikabehandling samme kveld, - uten å bruke timer hos legevakten.   

- Det var rundt leggetid da jeg oppdaget at et lite sår på armen hos femåringen var blitt veldig hovent, rødt og betent. I min fortvilelse tenkte jeg at dette må sjekkes med en gang. Legesenteret var selvfølgelig stengt og det var lite fristende å ta femåringen med på legevakten. Jeg ringte Tryg Legehjelp og snakket med en hyggelig sykepleier. Da de hadde behov for å se på såret sendte jeg bilder av armen. Etter kort tid ble jeg oppringt av en hyggelig lege som skrev ut en resept på antibiotika og ga gode råd for sårbehandling. Jeg dro en kjapp tur til apoteket og behandlingen ble startet samme kveld. - Camilla (45).

- Muligheten til å snakke med lege, hver dag, hele året, helt til klokken ti om kvelden er helt fantastisk. Og det koster meg heller ingen ting, selv om de skriver ut resepter, henvisninger eller sykemelding. - Fornøyd bruker av Tryg Legehjelp