Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet
Øyvind og Eirik holder en Tryg-livbøye

Livbøyen redder liv

I årenes løp har livbøyen reddet over 1.000 mennesker fra å drukne. Øyvind og Eirik er to av dem. En sommerdag ble en hyggelig badetur snudd til en dramatisk hendelse for bestefaren og barnebarnet.

Det var en badetur ved stupetårnet i Hamar i fjor sommer som brått ble et mareritt for Øyvind og de tre barnebarna.

- Det begynte å blåse opp. Og det skjedde fort. Bølgene ble høyere, og Eirik på ni ble dradd litt utover langs moloen. Plutselig ser jeg at han begynner å kave i bølgene. Han roper på hjelp. Da skjønte jeg at han var i nød, sier Øyvind.

Bestefaren kaster seg ut i vannet, og svømmer raskt ut til barnebarnet som har begynt å svelge vann. Men å komme tilbake til land, eller opp av vannet, var ikke så lett som han hadde trodd.

- Eirik prøvde å holde fast i meg og klatre for å berge seg. Samtidig slo bølgene mot oss fra alle kanter, det var umulig å svømme noe sted med han på ryggen. Vi fikk begge vann i lungene. Langs piren mot stupetårnet er det en betongmolo med tregjerde. Vi prøvde å holde oss fast, men det var så glatt. Vi fikk ikke feste, uansett hvor krampaktig og desperat jeg prøvde, sier Øyvind.

Så kom redningen.

- En mann får kastet uti en livbøye til oss. Lettelsen jeg kjente i det jeg fikk tak i den, glemmer jeg aldri.

- Livbøyen på Hamar reddet livet vårt, sier bestefar Øyvind, og tar et godt tak rundt Eirik.

Historien ble Trygs livbøyefilm

Det har vært viktig for Øyvind og Eirik og fortelle historien om den dramatiske hendelsen i håp om at andre vil forstå viktigheten av livbøyene. Vi er takknemlig for deres engasjement og for at de ønsket å dele historien gjennom Trygs livbøyefilm.

Reklamefilm for Tryg, basert på historien til Øyvind og Eirik.