Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Forsikring for elbil

Vær trygg på at du får riktige dekninger til riktig pris, også når du har elbil. Vår beste bilforsikring, Elbil Ekstra, dekker både skader på batteri, veihjelp hvis du går tom for strøm, og tyveri og skader på ladekabel.

Svart BMW elbil bakfra

Elbilforsikring eller vanlig bilforsikring?

Du trenger ikke en egen elbilforsikring for elbil. Vi har lyttet til elbileiere, og inkludert dekningene for elbil i den vanlige bilforsikringen (gjelder ansvar, delkasko og kasko). Hver eneste bil som forsikres hos oss blir vurdert etter våre risikomodeller, slik at du kun betaler for relevante dekninger – uansett hvilken type bil du har.

For å gjøre det mer oversiktlig har vi laget et skille mellom tilleggsdekningene, Bil Ekstra og Elbil Ekstra. Dekninger som kun gjelder bensin-/dieselbiler er inkludert i Bil Ekstra og dekninger som kun er relevant for elbiler er inkludert i Elbil Ekstra.

Les mer om vår bilforsikring og se hva som dekkes.

Beregn pris på bilforsikring
 

Betaler du for bensinbil-skader?

Ved hjelp av registreringsnummeret vet vi om bilen din er en el-, hybrid- eller en fossilbil. Derfor kan du alltid være trygg på at du får riktige dekninger til riktig pris. - Så, nei, du betaler ikke for feilfylling eller skader som rammer en forbrenningsmotor, dersom du har elbil.
 

Veihjelp, batteri og ladekabel

Vi vet at det er viktig for deg å få hjelp dersom du får problemer med batteriet. Derfor dekkes veihjelp ved tomt batteri både av delkasko, kasko og Elbil Ekstra.

Velger du Elbil Ekstra, dekker vi også tyveri og skade på ladekabel.
 

Elbil som leiebil

Har du leiebil inkludert i forsikringsavtalen din, gjør vi alt vi kan for at du skal få en elbil mens din egen bil er på verksted.  Med Elbil Ekstra, kan du få elbil som leiebil i inntil 60 dager.
 

Maskinskade med batterigaranti

Inntil bilen er ti år gammel, kan du legge til maskinskadedekning i bilforsikringen. For elbiler innebærer dette at du får dekket plutselig og uforutsett mekanisk eller elektronisk skade. Batteripakke og elektronisk styringsenhet er også omfattet av maskinskadedekningen.