Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

En livbøye blir til

I år fyller livbøyen 70 hele år. Det står nå mer enn 54.000 livbøyer rundt i Norge som gjør livet tryggere langs vann og sjø. Men vet du hvordan livbøyen lages?

Livbøyene er faktisk helprodusert i Norge i tre ulike bedrifter som utfører forskjellige ledd i produksjonen. Livbøyene blir først støpt av firmaet Polyform i Ålesund, før de får påmontert redningstau og refleks hos Vekst Ålesund. Etter det fraktes de til Grønneviken Industrier i Bergen som til slutt legger på maling og den siste finpussen. Både Vekst Ålesund og Grønneviken er industribedrifter for varig tilrettelagte arbeidsplasser.
 

Se hele prosessen i videoen under:

Uten kundene våre hadde det ikke vært mulig å produsere og å plassere ut alle livbøyene.
Espen Opedal, Norgesjef i Tryg


70-åringen som gjør Norge tryggere

Den røde og hvite livbøyen er et så vanlig syn i havner, på kaianlegg og ved badeplasser i Norge, at du kanskje skulle tror den var et obligatorisk pålagt sikkerhetsutstyr. Men det er den ikke. Livbøyen er et eksempel på Tryg sitt engasjement rundt drukningsforebygging og livredning, og en viktig del av DNA-et vårt.

Den første livbøyen hang vi opp allerede i 1952. Siden den gang har vi plassert over 54.000 livbøyer ved sjø, vann og elver over hele Norge. Det runde, solide flyteelementet med den slitesterke redningslinen, har mange ganger vært et uvurderlig hjelpemiddel når det uventede skjer. Siden 1952 har livbøyene våre bidratt til å redde over 1000 mennesker fra å drukne – rundt 14 mennesker hvert år. Ikke dårlig det for en 70-åring!

- Takk til kundene våre

- Det er du som er kunde i Tryg som er med på å gjøre dette mulig, sier Norgesjef i Tryg Espen Opedal.

Uten kundene våre hadde det ikke vært mulig å produsere og å plassere ut alle livbøyene. Det er vi i Tryg takknemlige for, og Espen Opedal har en særlig takk til deg som er kunde hos oss. Se hans beskjed til Tryg-kundene i videoen under.