Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

En formidabel suksess

2.000 lag, 6.000 kamper og 30.000 deltagere fra 30 nasjoner. Norway Cup er et gigantisk arrangement og Natteravnene bidrar som en trygghet for både foreldre og ungdommer.

Tre dagravner på norway cup

I fjor rigget vi i Natteravnene opp med egen stand for første gang. Dette ble en formidabel suksess og vi fikk mye oppmerksomhet.
Jan Crosby i Natteravnene Oslo sentrum.

Under årets Norway Cup vil Natteravnene sin stand være frontet som Dagravnene. Her har de to telt med ulike aktiviteter.

- Vi har en sentralt plassert stand og er godt synlig. Vi har blant annet en aktivitet som heter «redd en and» hvor man kan vinne ulike premier. Dette var veldig populært i fjor.

Mange henvendelser

Det er hektiske dager som møter Dagravnene og i fjor måtte de håndtere mange ulike henvendelser.

- Mange kommer til oss hvis de har skadet seg. Som regel er det snakk om småskader. Da trenger ungdommene bare litt trøst og et plaster. Dersom skadene har et større omfang kontakter vi Folkehjelpen, sier Crosby.

dagravn stand

Overvåker området

Dagravnene er på plass hver dag klokken 10.00 og hele dagen og kvelden frem til 21.00.

- Vi står på stand og går rundt på området i grupper. Både på idrettsområdet, men også i skogområdene i ytterkant. Formålet er å være så synlig som mulig og være politiets og ambulansens forlengede arm. Vi har et godt samarbeid med politiet og de tar alltid våre henvendelser på alvor.

Lokale Natteravner bør ta kontakt

Det er mange forelde som deltar på Norway Cup sammen med barna sine. Flere av disse foreldrene har allerede tilknytning til en lokal natteravn klubb. Crosby ønsker å samle så mange Dagravner som mulig.

- Gjerne ta kontakt med oss dersom du har tilknytning til en lokal klubb eller ønsker å gå dagravn på Norway Cup. Vi har med ekstra vester og sammen er vi mer synlig.

Crosby har selv vært Natteravn i snart 30 år og sier det har blitt en livsstil.

- Dessverre er det et åpenbart behov for oss natteravner og dagravner. Det får vi bekreftet gang på gang. Vi både tror og håper jobben vi gjør har god effekt. Vi får mange fine kommentarer fra både ungdom og foreldre, det varmer naturligvis veldig.