Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Dyreforsikring – lønner det seg?

Nordmenn har til sammen over 560.000 hunder og 660.000 katter som kjæledyr. Vi elsker dyr. Likevel er det færre enn 2 av 10 som forsikrer sitt firbente familiemedlem. Så hva skjer når kjæledyret blir sykt eller skadet?

Katt og hund holdes av en dyrlege

Langt flere hundeeiere enn katteeiere forsikrer kjæledyret sitt. Grunnen er kanskje at en hund ofte er kostbar å anskaffe, mens mange katter nesten gis bort. Det mange ikke tenker på, er at et veterinærbesøk koster like mye for en katt som for en hund. Innkjøpsprisen spiller heller ingen rolle.
 

En konsultasjon hos dyrlege kan fort koste over tusen kroner – og det er før eventuell behandling, undersøkelser, resept eller inngrep.

Kjæledyrene våre blir raskt en del av familien. Mens vi tobeinte har tilgang på offentlige helsetjenester hvis vi skulle bli syke eller skadet, har ikke kjæledyrene våre et tilsvarende tilbud. Et lengre sykdomsforløp eller en plutselig skade kan gå hardt utover økonomien, og noen ganger kan det bety at avlivning er eneste utvei. Nettopp derfor bør du ha en dyreforsikring.

En dyreforsikring kan spare deg for store utgifter, men den kan også gi kjæledyret ditt et lengre og bedre liv. En forsikring er derfor den aller beste godbiten du kan gi din firbeinte bestevenn.
 

Ikke bare for rasekatter og rasehunder

Mange tenker fremdeles at dyreforsikring er noe man kjøper til særlig dyre hunder eller rasekatter. Men slik bør det ikke være.

Et veterinærbesøk er like dyrt for en katt som du har fått gratis, som for en hund du har betalt mange tusen kroner for.

Derfor er en dyreforsikring som dekker veterinærutgifter det mest grunnleggende man bør ha til sine firbeinte familiemedlemmer.
 

Vår dyreforsikring er best i test

Terningkast seks

Norsk Familieøkonomi har utpekt dyreforsikringen vår til den beste for andre år på rad. Vi tilbyr den mest omfattende dyreforsikringen med en rekke tilleggsdekninger, lav egenandel og livsforsikring som varer helt til dyret er 12 år.

Les mer om testen av dyreforsikring
 

Online veterinær

Med dyreforsikring hos oss kan du snakke med veterinær via video på telefonen eller nettbrettet, uten at det koster deg noe ekstra. Med andre ord kan du fort spare inn igjen det du betaler for forsikringen, bare ved å slippe å reise til veterinæren hver gang du er bekymret for kjæledyret ditt.

Med dyreforsikring hos Tryg, får du hjelp av veterinær på mobilen – så ofte du trenger og uten at det koster deg noe ekstra.

En videosamtale med en veterinær fungerer stort sett likt som et vanlig veterinærbesøk. Eneste forskjellen er at du og kjæledyret kommuniserer med veterinæren via mobilen, nettbrettet eller PC-en, i stedet for fysisk å besøke en dyreklinikk.

 

Forsikring for kjæledyr 

Veterinærutgifter kan fort bli en betydelig utgift ved sykdom eller skade. Med vår forsikring for kjæledyr får du økonomisk frihet til å behandle dyret ditt på en god måte dersom noe galt skulle skje.