Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Dette sier våre kunder om Tryg Legehjelp

Med privat personforsikring i Tryg har du sykepleier og lege med deg overalt hele tiden. Dette er hva noen av våre kunder sier om vår tjeneste Tryg Legehjelp.

Mor passer på sykt barn

Hadde jeg ikke hatt Tryg Legehjelp ville nok hele fredagskvelden gått til å sitte på et venterom på legevakten.
Kristina (36)

Med Tryg Legehjelp kan du få hurtig hjelp av sykepleiere og leger på telefon 365 dager i året. Tjenesten er inkludert i alle våre personforsikringer for privatpersoner. Den kan benyttes av både deg som er kunde og din samboer/ektefelle og barna deres. 

Tryg Legehjelp kan hjelpe deg med veiledning til offentlige og private helsetjenester, henvisning eller visse resepter. Eksempler på ting kunder tar kontakt med Tryg Legehjelp om er barnesykdommer, halsbrann, eksem, utslett, allergier, prevensjon og mye mer. Det er selvsagt ikke alt som kan løses over telefon, men i mange tilfeller kan Tryg Legehjelp spare deg for en tur til fastlegen eller legevakten.

Her er noen eksempler fra våre kunder som har brukt Tryg Legehjelp:
 

Reddet fredagskveld med familien

- Jeg begynte å føle meg dårlig og å verke i ørene en fredag ettermiddag. Jeg håpet det skulle gå over, men etter hvert skjønte jeg at jeg måtte snakke med lege. Jeg ringte til Tryg Legehjelp og forklarte symptomene. En lege ringte meg tilbake etter kort tid, og jeg fikk konstatert ørebetennelse. Vi dro på nærmeste apotek og fikk hentet medisinen. Hadde jeg ikke hatt Tryg Legehjelp ville nok hele fredagskvelden gått til å sitte på et venterom på legevakten. I stedet fikk jeg vært med familien på taco-fredag, forteller Kristina (36) som er Tryg-kunde.

Glemte medisin på jobbreise

En annen kunde forteller at han var på jobbreise da han oppdaget at han hadde glemt medisin hjemme. Tryg Legehjelp hjalp ham ut av knipen:

- Jeg var på jobbreise i noen dager, og hadde glemt å pakke astmamedisinen min. Jeg visste at det ville være vanskelig å komme gjennom på telefon til fastlegen min. Jeg ringte Tryg Legehjelp, og de fornyet resepten min slik at jeg kunne hente ut medisin der jeg var. Det reddet meg fra noen ubehagelige dager, forteller Tryg-kunde Endre (44).

Kan også brukes i utlandet

En annen kunde hadde et uhell på reise i Spania, og ringte Tryg Legehjelp for å få råd:

- Jeg stumpet og slo tåen min kraftig på ferie. Jeg var ikke sikker på om den var brukket eller forstuet, og da ringte jeg til Tryg Legehjelp. De ga meg en del gode råd om smertelindring og hvordan jeg kunne dempe hevelsen. Etter hvert så skjønte jeg ut ifra spørsmålene og rådene de ga meg at den ikke var brukket. Det sparte meg for både tid og penger når jeg slapp å dra til lege i utlandet, sier Ine (33).

Les mer om Tryg Legehjelp ved å trykke på linken under.