Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Dekker akupunktur for hunden

Visste du at hunden din kan få dekker akupunktur på forsikringen? I stedet for dyre medisiner, som kanskje ikke virker mot muskel- og skjelettskader, kan hunder i enkelte tilfeller få rask og effektiv hjelp av veterinærer med akupunktur-utdanning.

Akupunkturbehandling av hund hos veterinær

– For mange hundeeiere er hunden en del av familien. Hundeforsikringen dekker skade og sykdom, men inntil nå har akupunktur ikke vært dekket. Men vi har fått så mange henvendelser fra hundeeiere den siste tiden at vi nå tilbyr akupunktur som en del av vår beste hundeforsikring, som god hjelp i behandling mot muskel,- og skjelettskader.

Vi tilbyr akupunktur fordi vi ønsker å ha en komplett hundeforsikring, og akupunktur har etterhvert blitt en etablert behandlingsmetode for hund.
Arvid Steen, pressekontakt i Tryg Forsikring

Flere og flere tør prøve

Veterinær Thomas Øyo ved AniCura Dyresykehus, Bergen Sør, er glad for at flere og flere hundeeiere nå ønsker å prøve akupunktur.

– Akupunktur er i mange tilfeller et veldig bra alternativ til sterke medisiner. Hundeeiere som gir hunden sin sterke medisiner over tid, vil ofte merke at hunden får bivirkninger som blant annet løs mage, og dårligere allmenntilstand over en periode. Akupunktur har ingen bivirkninger. Behandlingen virker raskt, sier Øyo.

Men han legger til:

Akupunktur har god effekt mot muskel,- og skjelettskader på hund.

– Mange er nok fremdeles litt skeptisk til at veterinæren stikker nåler i hunden deres, men de endrer oppfatning når de ser hvor raskt hunden blir bedre av skjelett,- og muskelskader ved hjelp av akupunktur.

– Gjør det vondt for hunden å bli stukket av nåler?

– På samme måte som ved akupunktur hos mennesker, så er det litt smerter i starten, men de går fort over, og hunden vil merke at de dypere smertene slipper taket under behandlingen, sier veterinær Thomas Øyo.
 

Ble påkjørt og hardt skadet

Hundeeier Elin Søbstad er en av hundeierne som har prøvd akupunktur på hennes flat coated retriever, Santo. Hunden hennes ble meid ned av en større hund. Zanto over lang tid hatt smerter i rygg og hofte etter ulykken.

– Vi hadde lyst å prøve noe annet enn sterke medisiner. Zanto har reagert veldig positivt på akupunktur-behandlingen, og er i dag blitt mye bedre. Jeg er veldig glad i Santo, og vil selvsagt hans beste. Da jeg ble anbefalt akupunktur som behandlingsmåte av Thomas (Øyo), så var jeg ikke i tvil, sier Elin Søbstad.