Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Så enkelt er det å bytte hundeforsikring eller katteforsikring

Vurderer du å bytte hundeforsikring eller katteforsikring? Med våre testvinnende forsikringer, er din firbeinte bestevenn i trygge hender.

Så enkelt er det å bytte hundeforsikring og katteforsikring

Hvorfor velge oss?

Vi dekker det meste som kan skje med hunden eller katten din

Vil du flytte hundeforsikringen eller katteforsikringen din til oss? Kjøp forsikringen hos oss, så sier vi opp din nåværende forsikring for deg. 

Med hunden eller katten din forsikret hos oss har du ubegrenset tilgang på online veterinærer fra FirstVet - helt uten ekstra kostnad. Hundeeiere velger mellom dekningene Hund Behandling og Hund Ekstra, som begge dekker undersøkelse og behandling hos veterinær samt medisiner. Hund Ekstra omfatter også rehabilitering og tannsykdommer. Har du en katt du vil forsikre, vil vår katteforsikring, Katt Behandling, gi deg erstatning hvis katten blir syk eller skadet.

 

​ Best i test (Norsk Familieøkonomi 2021) ​

Tryg har i år igjen klart å levere en meget dekkende forsikring. Veterinærforsikringen dekker alle viktige punkter, i tillegg til å gi god dekning på tannbehandling, tilleggsposter som rehabilitering og spesial fôr og sjampo er også inkludert i veterinærforsikringen.

Se hele testen her.

Sjekk pris på hundeforsikring 

Sjekk pris på katteforsikring

 

Vi hjelper deg å bytte forsikringsselskap

Forsikringsavtaleloven gir deg rett til å bytte forsikringsselskap med én måneds varsel til ditt nåværende forsikringsselskap. Hvis det er under én måned til hovedforfall tar det gjerne kortere tid.

Vi hjelper deg å avslutte forsikringer du vil flytte til oss. 

Unngå karenstid

Når en kjøper hundeforsikring eller katteforsikring, dekkes ikke behandling av sykdommer, feil eller svakheter som oppstår tidligere enn 20 dager etter at forsikringen starter. Denne karenstiden gjelder ikke når du flytter en forsikring til oss, så lenge din gamle og nye forsikring dekker det samme. 
 

Fordeler som gjør deg enda tryggere

Samler du forsikringene dine hos oss får du opptil 20 % rabatt, og flere fordeler som gjør hverdagen enda tryggere for deg og familien din.
Les mer om fordelene