Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. t

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Best i test på dyreforsikring - igjen

Vår forsikring for hund, katt og hest er igjen kåret best i test av Norsk Familieøkonomi.

To hunder som koser. På bildet vises en sekser-terning sammen med teksten, Best i test - Norsk familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi har nylig testet dyreforsikringen til 8 ulike selskaper i Norge. Tryg Forsikring troner på topp og Norsk Familieøkonomi sier at dekningen i vår husdyrforsikring er omfattende.

Tryg har i år igjen klart å levere en meget dekkende forsikring. Veterinærforsikringen dekker alle viktige punkter.

«Tilleggsposter som rehabilitering og spesial fôr og sjampo er også inkludert i veterinærforsikringen. Tryg leverer en god livsforsikring, som opphører ved 12 år, som er testens beste livsforsikring på hund», fremkommer det i testen fra november i 2021.

Veterinær via mobilen

Tryg Forsikring har et tett samarbeid med FirstVet som gjør at du kan ta veterinærtimen på mobilen via en app. Dette er inkludert i vår husdyrforsikring, og vi var det første selskapet i Norge til å inkludere en slik tjeneste.

Du kan se hele testen fra Norsk Familieøkonomi her
 

Hund, katt og hest

Tryg har husdyrforsikring for katt, hund og hest. Veterinærbesøk kan være kostbart, dermed er det en stor trygghet med forsikring for både husdyret og eier. Under kan du lese mer om de ulike forsikringene.