Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

 1. Tryg Magasinet

5 gode råd for et godt inneklima

Du kommer langt ved å sørge for å lufte og ha det rent hjemme. Inneklima er noe som angår de fleste, og derfor har vi samlet våre fem beste råd for et godt inneklima.

Mor og datter tilbereder mat sammen på kjøkkenet.

 

 • Luft ut. Gjerne flere ganger daglig, og med gjennomtrekk.
   
 • Hold en jevn innendørs temperatur i alle rom på 21 grader. Ikke skru av varme i rom som du ikke bruker siden dette kan føre til at overflatene blir kalde og skaper kondens i kombinasjon med fukt.
   
 • Ikke tørk tøy inne. Fukten kan føre til muggsopp, som er hovedbekymringen når det kommer til inneklima, og kan blant annet forsterke astmaplager.
   
 • Brukt viften når du lager mat.
   
 • Unngå å ha store møbler direkte opp mot kalde yttervegger. Der kald og varm luft møtes, bør det være luftig og god luftsirkulasjon. Ellers vil det dannes kondens, som etter hvert kan utvikle seg til muggsopp.