Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Få papirløs avtale

Spar penger og vær snill mot miljøet samtidig.

På Min side får du tilgang til alle forsikringspapirene dine elektronisk. Her vil du alltid finne siste oppdaterte avtale. Du kan også gjøre endringer i avtalen din, laste ned forsikringsbevis og se registrerte skadesaker.

Slik blir du papirløs

Logg inn på Min side, gå inn på Min profil og velg «Ja» på «Papirløs avtale».

Husk å sjekke at e-postadressen vi har registrert er riktig, slik at du mottar varslinger. Du kan selv legge inn riktig e-postadresse, dersom den er feil.

Logg inn på Min side
 

Vi holder orden på papirene dine

På Min side vil avtalen din alltid være oppdatert og lett tilgjengelig. Det vil si at du ikke trenger å motta forsikringspapirene i posten lengre. Når vi legger ut nye forsikringsdokumenter, sender vi en varsling til deg på SMS og/eller e-post.