Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikring gjennom jobben

Arbeidsgivere er pålagt å ha yrkesskadeforsikring for sine ansatte. Noen bedrifter velger også å tilby forsikringer utover dette til sine ansatte, som for eksempel behandlingsforsikring.

Forsikringer på Min side

Forsikringen du har gjennom jobben er kollektiv og ligger på bedriftens avtale. Du vil derfor ikke kunne se disse forsikringene på Min side.

Meld skade

Oppstår det en yrkesskade, skal denne meldes inn av arbeidsgiveren din. Skal du derimot benytte for eksempel behandlings-, sykdoms- eller ulykkesforsikringen din, melder du dette til oss som privatperson.

Du kan melde skade på nett hele døgnet. For å melde skade som privatperson går du til behandling og personskader. Velg skadeskjemaet som passer for din skade eller situasjon, og logg inn med BankID eller BankID på mobil.

I skjemaet velger du "forsikring via arbeidsgiver".

Meld skade