Forsikring gjennom jobben

Arbeidsgivere er pålagt å ha yrkesskadeforsikring for sine ansatte. Noen bedrifter velger også å tilby forsikringer utover dette til sine ansatte, som for eksempel behandlingsforsikring.

Forsikringer på Min side

Forsikringen du har gjennom jobben er kollektiv og ligger på bedriftens avtale. Du vil derfor ikke kunne se disse forsikringene på Min side.

Meld skade

Oppstår det en yrkesskade, skal denne meldes inn av arbeidsgiveren din. Skal du derimot benytte for eksempel behandlings-, sykdoms- eller ulykkesforsikringen din, melder du dette til oss som privatperson.

Du kan melde skade på nett hele døgnet. For å melde skade som privatperson går du til behandling og personskader. Velg skadeskjemaet som passer for din skade eller situasjon, og logg inn med BankID eller BankID på mobil.

I skjemaet velger du "forsikring via arbeidsgiver".

Meld skade

Meld skade som bedrift eller HR-avdeling

Når skaden er meldt

Etter at skaden er meldt, vil saken din bli behandlet hos oss. Det er dessverre ikke mulig å se skaden du har meldt på Min side, ettersom avtalen står på arbeidsgiver.

Dersom du har meldt inn behov for time hos legespesialist, psykolog eller fysikalsk behandler, vil en av Trygs samarbeidspartnere kontakte deg innen 48 timer med tilbud om behandling.