Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikring gjennom borettslag

Bor du i et borettslag eller sameie har du sammen med resten av beboerne en felles hus- og bygningsforsikring. I tillegg velger de fleste å kjøpe en innboforsikring som dekker møbler, klær, elektronisk utstyr og andre eiendeler.

Når en skade oppstår kan det være vanskelig å vite hvor og hvordan skaden skal meldes. En enkel huskeregel er at en bygningsforsikring kan dekke tak, vegger, og det som sitter fast i bygget. Løse gjenstander som kan flyttes inn og ut av bygningen kan dekkes på innboforsikringen din. 

Kjøp innboforsikring

Melde skade på innboforsikring og bygning

Det er styret i borettslaget eller sameiet som skal melde skaden som har oppstått på bygget. Borettslag som driftes av OBOS kan du selv melde skaden direkte til boligbyggelaget som deretter melder skaden til Tryg.

Skader på dine private eiendeler kan du melde på innboforsikringen din.

Meld skade

Når skaden er meldt på bygget

Når skaden er meldt vil videre dialog gå mellom Tryg og boligbyggelaget eller styret.
Borettslag og sameie som har tegnet forsikring via boligbyggelag vil ikke kunne se skademeldingen på Min bedrift. Er det et uavhengig borettslag eller sameie kan styret opprette Min bedrift og følge saken der. Den enkelte beboer vil ikke ha denne muligheten.

Når skaden er meldt på innboforsikringen

Har du en privat innboforsikring hos oss kan du følge skadesaken på Min side. Har du kollektiv innboforsikring kan du ikke følge skadesaken på Min side, da denne er registrert som en gruppeforsikring.

Les mer om kollektiv forsikring