Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Faktura- og betalingsservice

Vil du dele opp betalingen, endre forfallsdato, betale i flere terminer? Eller kanskje du lurer på noe annet rundt betaling? Her får du svar på det meste rundt betaling og faktura.

Forfallsdato

Når du oppretter Avtalegiro velger du en fast forfallsdato for fakturaen fra oss. Lurer du på hvilken forfallsdato du har, kan du se eller endre denne på Min side.

Ønsker du å dele opp betalingen?

Det vanligste er å dele opp årsbeløpet for forsikringen i 12 terminer – altså betale én gang i måneden. Det er også en del som velger å betale forsikringen én gang i året.

Tillegg i pris for 2, 3 og 4 terminer

Velger du å betale over 2 og 3 terminer, kommer det et tillegg i pris på 4 %. Velger du å betaler over 4 terminer, kommer det et tillegg på 5 %.

Ønsker du å dele opp betalingen eller endre antall betalingsterminer, kan du kontakte kundesenteret vårt, så hjelper de deg.

PS! Det er ingen tillegg i prisen om du velger å betale forsikringen én eller tolv ganger i året.

Faktura i postkassen

Det er nesten ingen som lenger ønsker papirfaktura i postkassen, men det er fortsatt mulig. Det koster et gebyr på 49, - per faktura, men ønsker du papirfaktura, kan du kontakte kundesenteret vårt så ordner de det.

PS! Digitalisert betaling som Avtalegiro og eFaktura er enkelt og trygt å bruke, og bra for natur og miljø.

Få svar på flere spørsmål om betaling og faktura her