Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

Angrerett

Du har rett til å angre på kjøpet av din forsikring. Vil du benytte deg av angreretten, kan du fylle ut angrerettskjema og sende det til oss på e-post. 

Vi gjør oppmerksom på at vår livsforsikring og IPS pensjonssparing leveres av Nordea Liv. Ønsker du å angre kjøp av disse produktene, må du derfor logge inn i Persondialogen på nordealiv.no.

Når avsluttes forsikringen?

Forsikringen avsluttes fra den datoen du sender skjemaet, eller informerer oss om at angreretten benyttes. Vi vil da avslutte din forsikringsavtale i Tryg, og du må selv sørge for å opprette nye forsikringer i et annet forsikringsselskap. Dersom angreretten benyttes før forsikringen har startet vil forsikringen avsluttes fra din startdato.

Hvor lenge gjelder angreretten?

Du har 14 dagers ubetinget angrerett fra kjøpsdato. Merk at i løpet av denne tiden kan Tryg ha sagt opp din avtale i ditt tidligere forsikringsselskap. Sørg derfor for å opprette nye forsikringer i et annet selskap etter at du har benyttet angreretten.

Hvordan benytter jeg meg av angreretten?

Last ned angrerettskjemaet nedenfor. Når det er fylt ut kan du sende det til oss fra Min side.

Du kan også kontakte oss og informere oss om at du benytter deg av angreretten. 

Angrerettskjema

   

Vanlige spørsmål