Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. 

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Kvinne med mobiltelefon

Gratis medisinsk rådgivning før du reiser

Er du nylig operert, har vært innlagt på sykehus eller har en kronisk sykdom? Hos Tryg kan du få gratis medisinsk rådgivning før du reiser. Start med å ta vår enkle test.

Ingen ønsker å få ferien sin ødelagt av sykdom. Om du likevel blir akutt syk på reise, vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Vår reiseforsikring dekker sykehusutgifter, behandling og eventuell hjemreise, men som med alle andre forsikringer, vil det være noen unntak hvor disse utgiftene ikke dekkes.

Reiseforsikringen dekker ikke utgifter hvis det er sannsynlig at behandlingsbehov, komplikasjon eller forverring av kjent sykdom vil oppstå på reisen.

For å være sikker på at reiseforsikringen dekker deg på reisen, anbefaler vi at du tar vår online test. Du vil enten få en automatisk forhåndsgodkjenning eller bli henvist til personlig service fra våre leger og sykepleiere ved Tryg Alarm. De vil blant annet kunne gi deg individuelle råd tilpasset din helsetilstand og reisemål samt informere om hvilke sykehus og legekontor vi anbefaler.

For din egen trygghet anbefaler vi at du tar testen to måneder før planlagt reise, dersom du:

  • har en alvorlig sykdom
  • har kronisk sykdom som ikke har vært stabil de siste tre måneder
  • nylig er operert eller har vært innlagt på sykehus
  • nylig har fått endret medisinsk behandling
  • er under utredning

Start testen her

Bestill reiseforsikring