Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Førerutviklingskurs for MC og Bil

Her kan du lese hvilke førerutviklingskurs vi godkjenner for MC og Bil. Gjennomført godkjent kurs medfører at forsikringen gjelder som normalt, også når du kjører på bane.

Som et ledd i vårt trafikksikkerhetsarbeid ønsker vi i Tryg å øke vårt fokus på førerutvikling og gevinsten dette gir for førere. Vi ønsker at våre kunder skal kunne videreutvikle sine tekniske ferdigheter og øke sin kjøretekniske kapasitet i trygge omgivelser i regi av seriøse aktører som tilbyr førerutviklingskurs. Kurs som er nevnt nedenfor er førerutviklingskurs som Tryg godkjenner. Ved deltakelse på disse førerutviklingskursene vil din mc-/bilforsikring gjelde som normalt selv når du kjører på bane.

NB! Dersom kjøretøyet benyttes på hastighetsbaner (som for eksempel Nürburgring og Rudskogen) utover deltakelse i godkjente kurs, eller kjøretøyet brukes til trening/deltakelse i hastighetsløp eller fartsprøver, vil ikke forsikringen være gyldig.
 

MCer på bane
Foto: Tor-Atle Hansen, NMCU

Førerutviklingskurs for MC

Her finner du oversikt over førerutviklingskurs for MC som er godkjent av Tryg.

Alle kurs fra følgende aktører er godkjent:

Følgende førerutviklingskurs for MC er også godkjent:

 

Biler på bane
Foto: Øivind Lie – banekjoring.com

Førerutviklingskurs for Bil

Her finner du oversikt over førerutviklingskurs for bil som er godkjent av Tryg og Enter Forsikring:

Kursene er også godkjente for biler forsikret i Enter Forsikring.