Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Innbokalkulator

Hvor mye er innboet ditt verdt?

 

 

Antall rom

- +

Ta kun med rom til boligformål (entré, baderom, kjeller, loft, kott, bod o.l. regnes ikke som rom). Kjøkken og rom som leies ut tas med. Rom over 40 m2 regnes som to rom.

Antall beboere

- +

Legg til antall personer i husstanden, unntatt personer og leieboere med egen innboforsikring.

Standard

- +

Standard bestemmes ut fra hvor kostbare møbler du har og hvor mye du har av verdigjenstander, smykker, malerier og så videre.

Du bør forsikre innboet ditt for:

320 000,-

Forsikringssum:

Du har 0 rom, 0 beboere og har ikke angitt standard.

Du bør forsikre innboet ditt for 320 000,-

Om verdien på innboet:

Tallene i kalkulatoren er basert på en anbefaling fra Finans Norge. Husk at den nøyaktige verdien på innboet kan du bare få ved opplisting og verdiangivelse på hver enkelt gjenstand.


Hva koster innboforsikring?

Beregn pris på innboforsikring

Hva er innbo?

Innbo og løsøre er gjenstander som møbler, klær og bruksting du har hjemme, og som du tar med deg hvis du flytter. Eiendeler som er fastmontert regnes som en del av bygningen og er ikke dekket av en innboforsikring.