Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mor og far med familie

Tryg Omsorg

Noen perioder i livet kan være krevende. Med Tryg Omsorg kan du få hjelp av psykososial rådgivning og psykologisk behandling, hvis du går gjennom en personlig krise.

Har du samlet minst tre forsikringer* hos oss? Da kan du ha Tryg Omsorg inkludert i ditt kundeforhold. Les mer her.

*En av disse forsikringene må være hus, bil eller innbo. 

Det er mye vi kan håndtere selv eller med omsorg fra våre nærmeste, men noen ganger kan det være en god idé å få litt ekstra hjelp. Gjennom Tryg Omsorg, kan du få hjelp av en profesjonell samtalepartner, når du eller familien din opplever noe som er vanskelig.

Tilfeller som kan gi rett til hjelp

Som fordelskunde hos oss, har du rett til psykososial rådgivning og psykologisk behandling, hvis du i forsikringstiden blir rammet av følgende hendelser:

 • ran, overfall, voldtekt og grove trusler, som er politianmeldt
 • brann, eksplosjon og innbrudd
 • alvorlig ulykkesskade
 • kritisk sykdom
 • dødsfall i nær tilknytning til familie
 • selvmordsforsøk i nærmeste familie
 • spontanabort
 • samlivsbrudd (mellom ektefeller/partnere/samboere med samme adresse i folkeregisteret).

Hjelp hvis barnet ditt blir mobbet

Tryg er første forsikringsselskap som tilbyr foreldre psykososial rådgivning og psykologisk behandling uten ekstra kostnad, dersom barnet blir mobbet. Gjennom Tryg Omsorg er du sikret raskt hjelp. Dette er viktig av flere grunner. Barnet taper faglig på å bli mobbet eller på andre måter ha et utrygt psykososialt miljø. I tillegg kan det medføre psykiske lidelser. Hvis mobbing skjer over lengre tid, kan uheldige mønstre sette seg dypere og situasjonen blir vanskeligere rette opp i.

Hjelp til å forebygge samlivsbrudd

Samlivsbrudd er som oftest ikke et ønsket utfall på problemer i ekteskap eller samboerforhold. Gjennom Tryg Omsorg kan dere få tre timer med profesjonell hjelp for å finne en løsning på det som er vanskelig. Velger dere likevel å gå fra hverandre, kan dere få hjelp til å komme videre etter bruddet.

 • Slik får du hjelp

  Meld inn behovet for rådgivning eller behandling i vårt skadeskjema på nett, så hjelper vi deg videre.

  Logg inn og meld skade

  Du kan også ringe Behandlingsservice på telefon 55 17 16 85.

 • Vil du vite mer?

  Ønsker du mer informasjon om våre forsikringer eller fordeler?

  Snakk med våre hyggelige rådgivere på telefon 915 04040. Du kan også få et tilbud – helt enkelt!

  Les mer om fordelene