Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Meld skade, tap og sykdom

Som medlem i Utdanningsforbundet har du gjerne noen forsikringer kollektivt hos Utdanningsforbundet, og noen forsikringer direkte hos Tryg. Uansett forsikringstype, melder du skaden digitalt til Tryg. 

Skader, tap, sykdom og ulykker må registreres digitalt for at vi skal kunne hjelpe deg videre. Velg hvilken type skade du vil melde, logg inn og fyll ut skademeldingsskjemaet.

Er du inne på Min side, velger du først forsikringen du ønsker å melde skaden på. Du fyller deretter ut skjema og sender dette inn.

Meld skade

Etter at skaden er meldt

Når skaden er meldt, vil du motta en bekreftelse på e-post. Skademeldingen vil deretter behandles av Tryg. Vær oppmerksom på at skader du har meldt på kollektive forsikringer ikke vises på Min side.

Har du rett på tilbakebetaling, overfører vi beløpet du til registrert kontonummer. Dersom vi har vi behov for mer informasjon vil vi kontakte deg.

Personforsikringer for helse og sykdom vil ta lenger tid å behandle enn andre skadetilfeller.

Vi har svært stor pågang og behandlingstid på reiseskade grunnet Koronaviruset, se informasjon om reiseforsikringen og Koronaviruset her.

Forsikringsfordeler for Utdanningsforbundet

Som medlem får du Utdanningsforbundets unike hus- og bilforsikringer, kollektive forsikringer til svært gode priser og 35 % rabatt på øvrige forsikringer som båt, hytte og husdyr. Du får også andre gode fordeler når du blir kunde hos Tryg.

Se medlemsfordelene dine