Bilde av en tuba som spilles på.

Vil du ha penger i korpskassen?

Tryg Forsikring har en samarbeidsavtale med Norges Musikkorps Forbund (NMF) som kan gi gode penger i korpskassen.

Alle Tryg-kunder som velger NMF som sin forening, får inntil 23 prosent rabatt på sine forsikringer. Samtidig vil 3 prosent av den årlige innbetalingen gå direkte til et korps etter eget valg. Nå Musikklag og Balsfjord Musikkorps mottok til sammen nesten 271.000 kroner i støtte fra Tryg for 2020. Dette er kjærkomne ekstrainntekter for korpset, og pengene kommer uten dugnad, loppemarked eller basarer. Les mer om NMF sine forbundsfordeler her.

Last ned og spre ordet

På denne siden kan du laste ned plakater som fritt kan brukes på samlinger eller arrangementer, eller sendes ut på e-post. Vi har også laget bilder til bruk i sosiale medier og på egen nettside.

Du kan i tillegg finne plakater som forteller mer om noen av våre mest populære ekstrafordeler som er tilknyttet enkelte forsikringer, eller som er inkludert i vårt fordelsprogram Tryg Pluss.

Plakater:

Print

NMF dobbelplakat A5

NMF plakat A4

NMF plakat A3

 

Trykk

NMF plakat A4

NMF plakat A3

 

E-post

NMF plakat A4

 

Tekstforslag for e-post og sosiale medier

Forslag til tekst

 

Bilder

Facebook coverbilde til sider:

Bilde til Facebook

Facebook coverbilde til grupper:

Bilde til Facebook

Instagram:

Bilde til Facebook

Bilde til Facebook

 

Ekstra fordeler

FirstVet

Tryg Legehjelp

Tryg Pluss

 

Har du innspill eller ønsker til andre ting som burde være mulig å laste ned, er du velkommen til å kontakte oss på Facebook.  

 

Fordeler for flere

  • Alle Tryg-kunder som velger NMF som forening, får opptil 23 % rabatt på sine forsikringer, i tillegg til flere gode fordeler. Man trenger ikke være medlem av NMF.
  • 3 % av den årlige innbetalingen fra ovennevnt kunder, går direkte til korpset de velger å støtte.
  • Norges Musikkorps Forbund får også en del av innbetalingen, slik at de kan fortsette å drive korps-Norge fremover, og være viktige støttespillere for ditt korps.

 

  • Vil du vite mer?

    Ønsker du at en representant fra Tryg skal komme til et møte og fortelle mer om fordelene for både privatpersoner og korpset, kan du avtale et møte med oss. Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt innen kort tid.