Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Bilde av en tuba som spilles på.

Vil du ha penger i korpskassen?

Tryg Forsikring har en samarbeidsavtale med Norges Musikkorps Forbund (NMF) som kan gi gode penger i korpskassen.

Alle Tryg-kunder som velger NMF som sin forening, får inntil 23 prosent rabatt på sine forsikringer. Samtidig vil 2 prosent av den årlige innbetalingen gå direkte til et korps etter eget valg. Vi delte ut over 14 millioner kroner til norske korps i fjor. Dette er kjærkomne ekstrainntekter for korpset, og pengene kommer uten dugnad, loppemarked eller basarer. Les mer om NMF sine forbundsfordeler her.

Last ned og spre ordet

På denne siden kan du laste ned plakater som fritt kan brukes på samlinger eller arrangementer, eller sendes ut på e-post. Vi har også laget bilder til bruk i sosiale medier og på egen nettside.

Plakater:

Print

NMF dobbelplakat A5

NMF plakat A4

NMF plakat A3

 

Trykk

NMF plakat A4

NMF plakat A3

 

E-post

NMF plakat A4

 

Tekstforslag for e-post og sosiale medier

Forslag til tekst

 

Bilder

Facebook coverbilde til sider:

Bilde til Facebook

Facebook coverbilde til grupper:

Bilde til Facebook

Instagram:

Instagram NMF

Instagram NMF

 

  • Vil du vite mer?

    Ønsker du at en representant fra Tryg skal komme til et møte og fortelle mer om fordelene for både privatpersoner og korpset, kan du avtale et møte med oss. 

 

Har du innspill eller ønsker til andre ting som burde være mulig å laste ned, er du velkommen til å kontakte oss på Facebook.  

 

Fordeler for flere

  • Alle Tryg-kunder som velger NMF som forening, får opptil 23 % rabatt på sine forsikringer, i tillegg til flere gode fordeler. Man trenger ikke være medlem av NMF.
  • 2 % av den årlige innbetalingen fra ovennevnt kunder, går direkte til korpset de velger å støtte.
  • Norges Musikkorps Forbund får også en del av innbetalingen, slik at de kan fortsette å drive korps-Norge fremover, og være viktige støttespillere for ditt korps.