Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

70 % bonus på bilforsikring

Nå er NITO Bilforsikring blitt enda bedre. Som medlem i NITO får du hele 70% startbonus.

Sjekk pris på bilforsikring

Fordelen gjelder uavhengig av alder, bosted eller om du har lavere bonus i et annet forsikringsselskap. Dette gjelder også deg som skal forsikre din første bil.

Har du NITO Bilforsikring i Tryg med lavere bonus vil bonusen din automatisk økes til 70% i løpet av 2022.

Hva er startbonus?

Bonus er en belønning for at du kjører uten skade og som påvirker forsikringssummen. Jo høyere bonus du har, jo lavere pris får du på bilforsikringen.

Har du allerede NITO Bilforsikring i Tryg med lavere bonus vil bonusen din automatisk økes til 70% i løpet av 2022.

Bonusnivået påvirker prisen din 

En høy bonus vil gi betydelig lavere pris på forsikringen din. Du kan spare 50 prosent på pris dersom du går fra en startbonus på 40 prosent til 70 prosent (ansvar og kasko).

Har du 70 prosent bonus vil ett bonustap etter skade (10 prosent) utgjøre betydelig mindre pristillegg enn for kunder med lavere bonus. I tillegg går det kun ett år før du er tilbake på 70 prosent igjen.

Flytte bilforsikringen fra annet forsikringsselskap

Har du lavere bonus i et annet forsikringsselskap vil du som NITO-medlem oppgraderes til 70 prosent bonus ved kjøp av NITO Bilforsikring hos Tryg.

Unntak for oppgradering av bonus

Har du negativ bonus (malus) eller har hatt mer enn to skader med bonustap det siste året får du ikke oppgradert bonusen. Dette gjelder enten du flytter fra annet selskap eller allerede er kunde i Tryg.

 

  • NITO bilforsikring

    Vi har to ulike dekninger på bilforsikringen vår - NITO delkasko og NITO bil ekstra. Sjekk hva som dekkes av forsikringen her.

    Les mer og sjekk pris

 

Ikon NITO telefon

Spørsmål om forsikring?

Ring vår NITO-telefon 55 17 19 20 eller send en e-post til nito@tryg.no.

Ikke medlem?
Meld deg inn i NITO her