Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Sjø

DNMF logo
Unike forsikringer for medlemmer av Det norske maskinistforbund

Velger du Tryg til å passe på deg og dine får du en helt unik forsikringsavtale som medlem i DNMF.

Kjøp til medlemspris

  Gode grunner til å velge oss

  • Unik forsikringsavtale
   Det norske maskinistforbund og Tryg har sammen utviklet en helt unik forsikringsavtale for deg som er medlem i forbundet.
  • Gode forsikringer – 27 % rabatt
   Du får svært gode innbo-, liv- og uføreforsikringer spesialtilpasset dine behov, og inntil 27 % rabatt om du samler forsikringene dine hos oss.
  • Rask og god hjelp
   Hos oss kan du føle deg trygg. Du får rask og god hjelp når du trenger det. Det er enkelt å melde en skade på nett, og veldig mange saker blir gjort opp med en gang.

   

   

  Gode medlemsforsikringer

  En medlemsforsikring er en ordning som forsikrer en avgrenset gruppe personer på samme forsikringsavtale og på like vilkår. Frivillige, kollektive medlemsforsikringer som DNMF tilbyr er innboforsikring og livs-, uføre- og familieulykkesforsikring.

  Ønsker du å bestille medlemsforsikringer eller har spørsmål, kan du ringe prioritert nummer 56 91 55 18 eller sende en e-post til dnmf@tryg.no.

  Vil du benytte forsikringen? Meld skade