Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Kollegaer på lyst kontor

For deg med en travel arbeidshverdag

Rask vei til riktig behandling med en enklere og billigere helseforsikring. Legetjeneste på mobil og hjelp til det aller meste av vanlige helseplager.

Kjøp Behandling Enkel

  Behandling Enkel er en rimelig behandlingsforsikring som raskt og enkelt kan bestilles på nett. En helseforsikring som passer for deg med en aktiv og travel livsstil.

  I en hektisk hverdag har man ikke tid til å sitte i behandlingskø. Hos oss får du helsehjelp året rundt og garantert rask vei til den behandlingen du trenger.

  En lavterskel helseforsikring
   

  Rask behandling

  Vi hjelper deg til fysikalsk behandling og konsultasjon hos legespesialist. Garantert time innen få dager.

  Legehjelp

  Helsetelefon - Tryg Legehjelp, åpen hele året. Resept på minutter. Få hjelp hvor som helst, hver dag.

  Enklere og billigere

  Et enklere og billigere startprodukt for deg som ikke trenger full pakke. Priser fra 81 kr per måned.

   

  For deg med en travel livsstil

  Hektiske dager og behov for resept, enkel sykemelding, råd fra lege eller rask tilgang til spesialist? Vårt helsepersonell sitter klar for å hjelpe hver dag, hele året.

  Kort vei tilbake til toppform

  Vi kjenner til de vanlige helseplagene for deg med en hektisk hverdag. Derfor er vi spesielt opptatt av gode løsninger som gjør veien fra sykdom eller skade tilbake til toppform så kort som mulig. Noen fordeler for deg som er travel:

  • Legehjelp på mobil, fra hvor som helst
  • Rask vei til riktig spesialist
  • Fysioterapi, kiropraktor, akupunktur
  Beregn pris

  Hjelp med mental helse

  Hold deg i balanse og bli klar for nye utfordringer. Vi vet viktigheten av å kunne opprettholde en god fysisk og mental helse for å prestere maksimalt. Gjennom forsikringen får du også tilgang til selvhjelpsprogram for stress- og søvnmestring og tilgang til legehjelp ved f.eks. treningsskader.

  • Guidede selvhjelpsprogrammer ved stress og søvnproblemer
  • Bildediagnostikk - som MR og CT
  • Dagkirurgi på privat sykehus
  Beregn pris

  Først i køen hos privat lege og spesialister med Behandling Enkel.

  For mange utfordringer? Få hjelp mot stress med Behandling Enkel.

  Redd for nakkesmerter? Med Behandling Enkel får du privat fysio.

  Kjøp forsikring

  Last ned fullstendige vilkår eller åpne et produktsammendrag (IPID).

  Hvilken behandlingsforsikring passer for deg?

  En behandlingsforsikring gir deg en ekstra trygghet for din fremtidige helse. Du får rask tilgang til legehjelp på mobil og spesialistbehandling slik at du fortest mulig kommer tilbake i aktivitet hvis du blir syk eller skadet.

  Behandling Enkel er billigere og dekker mindre enn en vanlig behandlingsforsikring. Men den dekker deg for de mest vanlige plagene. Usikker på hva du bør velge? Se sammenligningen nedenfor.

   

   

  Ingen helseerklæring

  Behandling Enkel

  Vår enkle behandlingsforsikring som gir deg god hjelp når du trenger det. Den kjøpes raskt og rimelig, uten helseerklæring.

  Vår omfattende og testvinnende behandlingsforsikring som hjelper deg med både hverdagsplager og mer alvorlige sykdommer.

   Beregn pris Beregn pris
  Snakk med erfarne norske leger og sykepleiere 365 dager i året.
  jaja
  Du får tilgang til guidede online selvhjelpsprogrammer, med oppfølging, ved lettere angst, depresjon og søvnproblemer.
  janei 
  Behandling Enkel dekker inntil to konsultasjoner hos legespesialist per kalenderår. Behandlingsforsikring dekker ubegrenset konsultasjoner og behandling hos legespesialist. Legespesialist kan for eksempel være øyelege, hudlege og gynekolog.
  ja
  *2 konsultasjoner årlig
  ja
  Dekker kompensasjon dersom du ikke kommer til behandling, dagkirurgi eller legespesialist innen 10 virkedager. Kompensasjonen utgjør kr 500 per dag - maks kr 10 000.
  jaja
  *20 000,- kr pr operasjon med Behandling Enkel
  ja
  *20 000,- kr pr operasjon
  ja
  Dekker behandlinger som er nødvendig for den aktuelle skaden hos fysioterapeut, manuell terapeut, kiropraktor, naprapat og klassisk akupunktør. Behandling Enkel inntil 36 behandlinger per år med egenandelen er 200 kr og betales per behandling. Behandlingsforsikring dekker inntil 8 behandlinger per år uten egenandel.
  jaja
  Vi dekker både dagkirurgi og lengre opphold på private sykehus.
  nei ja
  Vi dekker utgifter til en ny vurdering hos legespesialist ved særskilt risikofylt behandling, eller livstruende sykdom eller skade.
  nei ja
  nei ja
  nei ja
  neija
  Vi dekker psykolog ved henvisning fra lege, eller hvis du blir rammet av alvorlige hendelser, som f.eks. innbrudd, overfall, livstruende sykdom, dødsfall i nær familie, eller samlivsbrudd.
  neija
  Vi dekker utgifter til nødvending gjenopptrening etter operasjon.
  neija
  neija

  Forsikringene har en karensperiode på 90 dager og dekker ikke sykdom som har vist symptomer i denne perioden. Dette gjelder ikke Tryg Legehjelp og mentale selvhjelpsprogrammer.

   

  • Obos logo
  • Utdanningsforbundet logo
  • NITO logo

  Medlemsfordeler

  Tryg har samarbeidsavtaler med en rekke landsdekkende organisasjoner. Er du medlem i en av dem, kan du få ekstra gode priser på forsikring.