Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. 

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Dame i rød klatrevegg

For deg som trener

Rask vei til riktig behandling med en enklere og billigere helseforsikring. Døgnåpen helsehjelp, fysioterapi, CT og dagkirurgi om det trengs. Pris fra 81 kroner i måneden.

Sjekk din pris

  Behandling Enkel er for deg som ønsker en rimelig og rask behandlingsforsikring som raskt og enkelt kan kjøpes på nett. Et supert alternativ for alle med en aktiv livsstil.

  Vi vet hvor viktig det er å unngå pauser i treningen for å holde seg på topp. Derfor garanterer vi at du kommer raskt til konsultasjon, slik at du får behandlingen du trenger. Noen fordeler:

  En rimelig helseforsikring for hverdagsplager

  Pris fra 81 kroner i måneden

  Rask behandling

  Vi hjelper deg til fysikalsk behandling og konsultasjon hos legespesialist. Garantert time innen få dager.

  Legehjelp 24/7

  Døgnåpen helsetelefon - Tryg Legehjelp, og resept på minutter. Få hjelp hvor som helst, når som helst.

  Enklere og billigere

  Et enklere og billigere startprodukt for deg som ikke trenger full pakke. Priser fra 81 kr per måned.

   

  For deg som trener

  Dårlig med tid og behov for resept, råd fra lege eller rask tilgang til spesialist? Med vår enkle behandlingsforsikring får du tilgang til legehjelp 24/7.

  Raskt tilbake etter skade

  Gjennom Behandling Enkel får du veiledning og behandlingen du trenger for å holde deg aktiv eller komme raskt tilbake til trening etter skade. Forsikringen passer for deg som trener og er aktiv, uansett nivå og ambisjoner. Noen fordeler:

  • Fysikalsk behandling
  • Bildediagnostikk - som MR og CT
  • Dagkirurgi
  Beregn pris

  Din mentale helse

  Hold deg i balanse og bli klar for nye utfordringer. Gjennom forsikringen får du også tilgang til egne selvhjelpsprogram for bla. stress- og søvnmestring. Gjennom vår døgnåpne helsehjelp får du alltid gode råd og hjelp til alle typer helseplager.

  • Tryg Legehjelp 24/7
  • Rask vei til riktig spesialist
  • Guidede selvhjelpsprogrammer ved søvnproblemer og lettere depresjoner
  Beregn pris

  privat fysioterapi. Unngå behandlingskø, fortsett å trene.

  Alltid tilgang til private spesialister med Behandling Enkel.

  Opptrening til årets maraton med et helt legeteam i ryggen.

  Kjøp forsikring

  Last ned fullstendige vilkår eller åpne et produktsammendrag (IPID).

  Behandlingsforsikring – en ekstra trygghet for fremtiden

  Behandling Enkel er en rimelig behandlingsforsikring som er mindre omfattende enn vanlig behandlingsforsikring. Med denne forsikringen er du godt dekket for de mest vanlige plagene, inklusiv psykisk helsehjelp.

  Vanlig behandlingsforsikring er en omfattende forsikring som i tillegg dekker mer alvorlige sykdommer og hendelser. Her er du garantert å komme raskt til hos spesialister, slik at du fortest mulig kommer tilbake i aktivitet om du skulle bli syk eller skadet. Denne forsikring dekker også behandling hos psykolog.

   

   

  Ingen helseerklæring

  Behandling Enkel

  Vår enkle behandlingsforsikring som gir deg god hjelp når du trenger det. Den kjøpes raskt og rimelig, uten helseerklæring.

  Vår omfattende og testvinnende behandlingsforsikring som hjelper deg med både hverdagsplager og mer alvorlige sykdommer.

   Beregn pris Beregn pris
  Snakk med erfarne norske leger og sykepleiere 24 timer i døgnet – 365 dager i året.
  jaja
  Du får tilgang til guidede online selvhjelpsprogrammer, med oppfølging, ved lettere angst, depresjon og søvnproblemer.
  janei 
  Behandling Enkel dekker inntil to konsultasjoner hos legespesialist per kalenderår. Behandlingsforsikring dekker ubegrenset konsultasjoner og behandling hos legespesialist. Legespesialist kan for eksempel være øyelege, hudlege og gynekolog.
  ja
  *2 konsultasjoner årlig
  ja
  Dekker kompensasjon dersom du ikke kommer til behandling, dagkirurgi eller legespesialist innen 10 virkedager. Kompensasjonen utgjør kr 500 per dag - maks kr 10 000.
  jaja
  *20 000,- kr pr operasjon med Behandling Enkel
  ja
  *20 000,- kr pr operasjon
  ja
  Dekker behandlinger som er nødvendig for den aktuelle skaden hos fysioterapeut, manuell terapeut, kiropraktor, naprapat og klassisk akupunktør. Behandling Enkel inntil 36 behandlinger per år med egenandelen er 200 kr og betales per behandling. Behandlingsforsikring dekker inntil 8 behandlinger per år uten egenandel.
  jaja
  Vi dekker både dagkirurgi og lengre opphold på private sykehus.
  nei ja
  Vi dekker utgifter til en ny vurdering hos legespesialist ved særskilt risikofylt behandling, eller livstruende sykdom eller skade.
  nei ja
  nei ja
  nei ja
  neija
  Vi dekker psykolog ved henvisning fra lege, eller hvis du blir rammet av alvorlige hendelser, som f.eks. innbrudd, overfall, livstruende sykdom, dødsfall i nær familie, eller samlivsbrudd.
  neija
  Vi dekker utgifter til nødvending gjenopptrening etter operasjon.
  neija
  neija

  Forsikringene har en karensperiode på 90 dager og dekker ikke sykdom som har vist symptomer i denne perioden. Dette gjelder ikke Tryg Legehjelp 24/7 og mentale selvhjelpsprogrammer.

   

  • Obos logo
  • Utdanningsforbundet logo
  • NITO logo

  Medlemsfordeler

  Tryg har samarbeidsavtaler med en rekke landsdekkende organisasjoner. Er du medlem i en av dem, kan du få ekstra gode priser på forsikring.