Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Gutt leker på gulvet med iPad og lekebiler

For deg som har små barn

Rask vei til riktig behandling med en enklere og billigere helseforsikring. Gir deg konsultasjon og behandling for det meste av vanlige helseplager, pluss helsehjelp på mobil, 365 dager i året for hele familien. Pris fra 81 kroner i måneden.

Sjekk din pris

  Behandling Enkel er for deg som ønsker en rimelig og rask behandlingsforsikring. Vår helsetjeneste på mobil, Tryg Legehjelp, dekker også alle i husholdningen.

  Vi vet hvor viktig det er å få hjelp akkurat når du trenger det, som småbarnsforelder. Ingen bekymringer er for små til å snakke med helsepersonell. Enten det er dag eller kveld, hjemme eller på reise.

  En rimelig helseforsikring for hverdagsplager

  Pris fra 81 kroner i måneden

  Rask behandling

  Vi hjelper deg til fysikalsk behandling og konsultasjon hos legespesialist. Garantert time innen få dager.

  Legehjelp

  Helsetelefon - Tryg Legehjelp, åpen hele året. Resept på minutter. Få hjelp hvor som helst, hver dag.

  Enklere og billigere

  Et enklere og billigere startprodukt for deg som ikke trenger full pakke. Priser fra 81 kr per måned.

   

  For deg med små barn

  Hektiske dager og behov for resept, råd fra lege eller rask tilgang til spesialist? Med Behandling Enkel får du umiddelbar legehjelp og garantert rask behandling.

  Helseforsikring for din livsstil

  I en travel familiehverdag hvor man sjonglerer hjem, jobb og fritid har man ikke tid til å sette livet på pause. Med vår enkle behandlingsforsikring har du alltid et team tilgjengelig ved sykdom eller skade. Noen fordeler:

  • Rask vei til riktig spesialist
  • Dagkirurgi på privat sykehus
  • Guidede selvhjelpsprogrammer ved søvnproblemer og lettere depresjoner
  Beregn pris

  Tryg Legehjelp

  Tilgang til helsepersonell 365 dager i året for vanlige helseplager, rådgivning, resepter, eller henvisning til spesialist om det trengs. Legehjelpen kan brukes enten du trenger hjelp ved sykdom eller skade hos deg selv eller andre i husholdningen.

  • Legehjelp til hele familien
  • Trygge råd ved sykdom hos barn
  • Resepter og legehjelp, også på reise
  Les mer om Tryg Legehjelp

  Ikke spør Google. Vi har online lege hver dag og rask vei til spesialist.

  Kjære superpappa. Få hjelp mot søvnmangel med Behandling Enkel.

  Kan jeg sende i barnehagen? Spør vår private lege på mobil.

  Kjøp forsikring

  Last ned fullstendige vilkår eller åpne et produktsammendrag (IPID).

  Behandlingsforsikring – en ekstra trygghet for fremtiden

  Behandling Enkel er en rimelig behandlingsforsikring som er mindre omfattende enn vanlig behandlingsforsikring. Med denne forsikringen er du godt dekket for de mest vanlige plagene, inklusiv psykisk helsehjelp.

  Vanlig behandlingsforsikring er en omfattende forsikring som i tillegg dekker mer alvorlige sykdommer og hendelser. Her er du garantert å komme raskt til hos spesialister, slik at du fortest mulig kommer tilbake i aktivitet om du skulle bli syk eller skadet. Denne forsikring dekker også behandling hos psykolog.

   

   

  Ingen helseerklæring

  Behandling Enkel

  Vår enkle behandlingsforsikring som gir deg god hjelp når du trenger det. Den kjøpes raskt og rimelig, uten helseerklæring.

  Vår omfattende og testvinnende behandlingsforsikring som hjelper deg med både hverdagsplager og mer alvorlige sykdommer.

   Beregn pris Beregn pris
  Snakk med erfarne norske leger og sykepleiere 365 dager i året.
  jaja
  Du får tilgang til guidede online selvhjelpsprogrammer, med oppfølging, ved lettere angst, depresjon og søvnproblemer.
  janei 
  Behandling Enkel dekker inntil to konsultasjoner hos legespesialist per kalenderår. Behandlingsforsikring dekker ubegrenset konsultasjoner og behandling hos legespesialist. Legespesialist kan for eksempel være øyelege, hudlege og gynekolog.
  ja
  *2 konsultasjoner årlig
  ja
  Dekker kompensasjon dersom du ikke kommer til behandling, dagkirurgi eller legespesialist innen 10 virkedager. Kompensasjonen utgjør kr 500 per dag - maks kr 10 000.
  jaja
  *20 000,- kr pr operasjon med Behandling Enkel
  ja
  *20 000,- kr pr operasjon
  ja
  Dekker behandlinger som er nødvendig for den aktuelle skaden hos fysioterapeut, manuell terapeut, kiropraktor, naprapat og klassisk akupunktør. Behandling Enkel inntil 36 behandlinger per år med egenandelen er 200 kr og betales per behandling. Behandlingsforsikring dekker inntil 8 behandlinger per år uten egenandel.
  jaja
  Vi dekker både dagkirurgi og lengre opphold på private sykehus.
  nei ja
  Vi dekker utgifter til en ny vurdering hos legespesialist ved særskilt risikofylt behandling, eller livstruende sykdom eller skade.
  nei ja
  nei ja
  nei ja
  neija
  Vi dekker psykolog ved henvisning fra lege, eller hvis du blir rammet av alvorlige hendelser, som f.eks. innbrudd, overfall, livstruende sykdom, dødsfall i nær familie, eller samlivsbrudd.
  neija
  Vi dekker utgifter til nødvending gjenopptrening etter operasjon.
  neija
  neija

  Forsikringene har en karensperiode på 90 dager og dekker ikke sykdom som har vist symptomer i denne perioden. Dette gjelder ikke Tryg Legehjelp og mentale selvhjelpsprogrammer.

   

  • Obos logo
  • Utdanningsforbundet logo
  • NITO logo

  Medlemsfordeler

  Tryg har samarbeidsavtaler med en rekke landsdekkende organisasjoner. Er du medlem i en av dem, kan du få ekstra gode priser på forsikring.