Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Rask behandling er viktig når du lever et aktivt liv

Når man har passert 55 år øker sjansene for at man får noen ”vonter”. Sammen med Dag Otto har vi testet hvordan livet er, når kroppen ikke fungerer optimalt.

Helseforsikring for deg over 55 år

Med Behandling 55+ helseforsikring er du garantert legehjelp på mobil 365 dager i året, konsultasjon hos legespesialist innen 10 virkedager og rask behandling i det private helsevesen. Denne forsikringen er skreddersydd for deg over 55 år, og den sikrer deg blant annet:

Tryg Legehjelp

Snakk med erfarne norske leger og sykepleiere 365 dager i året. Ring Tryg Legehjelp på nummer 21 49 59 73. Tjenesten kan også benyttes av ektefelle og barn i husstanden. Les mer om Tryg Legehjelp

Garantert konsultasjon innen 10 virkedager

Vi garanterer konsultasjon med legespesialist innen 10 virkedager. Holder vi ikke det vi lover, får du en kompensasjon på 500 kr per dag inntil undersøkelsen eller behandlingen tilbys.

Undersøkelse og behandling hos spesialist

Vi dekker undersøkelse og behandling hos legespesialist, samt én kontroll etter avsluttet behandling.

Dagkirurgi på private sykehus

Vi dekker dagkirurgi på private sykehus. Med dagkirurgi menes operasjoner der du skrives inn og ut av sykehuset samme dag.

Fysioterapeut, kiropraktor, naprapat m.m.

Vi dekker behandling hos fysioterapeut, manuell terapeut, kiropraktor, naprapat og klassisk akupunktør.

Psykolog og krisehjelp

Vi dekker psykolog ved henvisning fra lege, eller hvis du blir rammet av alvorlige hendelser, som f.eks. innbrudd, overfall, livstruende sykdom, dødsfall i nær familie, eller samlivsbrudd.

Hjelp til å navigere i helsevesenet og Nav

Vi hjelper deg å finne ut av dine behandlingsmuligheter og rettigheter.

Økonomisk støtte ved hjelpebehov i hjemmet

Ved kommunalt vedtak om hjemmesykepleie eller annen hjelp i hjemmet, får du en supplerende engangsutbetaling fra oss. Pengene kan du bruke akkurat som du vil.

 

Sjekk pris og kjøp forsikring
Få et tilbud – helt enkelt