Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Elektriker som jobber i et sikringsskap
Logoen til Elkonor

Unike forsikringer for medlemmer av Mittanbud

Velger du Tryg til å passe på deg og din bedrift får du en helt unik forsikringsavtale som medlem hos Mittanbud. Ansvarsforsikringen er helt eksepsjonelt god.

Kjøp til medlemspris

  Gode grunner til å velge oss

  • Unik forsikringsavtale
   Mittanbud og Tryg har sammen utviklet en unik forsikringsavtale for deg som er medlem i Mittanbud. Du får blant annet ekstra gode rabatter, og rettshjelpsforsikring kostnadsfritt inkludert i din ansvarforsikring.

    
  • Riktig forsikret
   Du får en årlig sjekk med gode råd som hjelper deg med å passe på folkene, bilene og verktøyet ditt. Slik kan du være trygg på at forsikringene er tilpasset din arbeidshverdag. Hvis du senere skulle glemme å melde inn nye ansatte i løpet av året, passer vi på at dere er dekket likevel. Les mer om vår dekningsgaranti.

    
  • Rask og god hjelp
   Det er enkelt å melde ifra om skade og tap på tryg.no. Blir firmabilen skadet, får du umiddelbart hjelp, og med vår beste bilforsikring får du også leiebil fra dag én.

    
  PS! Fordi du er medlem i Mittanbud får du også inntil fem lærlinger inkludert i din yrkesskadeforsikring, uten at det koster noe mer.

   

   

  Gratis tilgang til online lege

  Som medlem i Mittanbud får du og dine ansatte med familie, tilgang til erfarne leger via telefon og video 365 dager i året – også helg og helligdager. Med Tryg Legehjelp får du legehjelp gjennom en telefonsamtale, noe som passer godt for håndverkere på farten.

  Les mer om Tryg Legehjelp

  Fordeler som gjør deg og bedriften enda tryggere

  Elektriker som går over avtaledokument og kontrakt med kunde

  Garantiforsikring

  Når du starter et nytt prosjekt eller mottar en ordre, trenger du ofte å gi kunden en garanti. Garantiforsikring fra Tryg Garanti gir deg den nødvendige sikkerheten. Vi har omfattende erfaring med garantier og er eksperter på byggebransjens garantiforsikringer.

  Eldre håndverker sjekker pensjonen sin

  Ekstra god pensjonsavtale

  Som medlem av Mittanbud får du en god pensjonsavtale hos Nordea Liv med ekstra lave gebyrer.

  Illustrasjonbilde

  Lærlinger inkludert i yrkesskadeforsikringen

  Fordi du er medlem i Mittanbud får du inntil fem lærlinger inkludert i din yrkesskadeforsikring, uten at det koster noe mer.

  illustrasjonsbilde

  Ekstra god ansvarsforsikring

  Alle bedrifter med profil på Mittanbud får rettshjelp inkludert i sin ansvarsforsikring – helt uten ekstra kostnad. Med rettshjelp dekker vi utgiftene hvis bedriften blir part i en juridisk tvist – enten konflikten løses med mekling eller advokat.

  Forsikringene du bør ha i et håndverkerfirma

  Forsikringene du bør ha i et elektrikerfirma

  Benytt deg av medlemsfordelene dine

  Få veiledning og et godt tilbud på forsikringer som passer bedriften din

  Benytt deg av medlemsfordelene dine

  Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg med et godt medlemstilbud på bedriftsforsikringer tilpasset din bransje.

  Felter merket med * må besvares