Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Elektriker som jobber i et sikringsskap
Logoen til Kjedehuset

Unike forsikringer for medlemmer av Kjedehuset

Velger du Tryg til å passe på deg og din bedrift, får du en helt unik forsikringsavtale som medlem i Kjedehuset. Du får blant annet inntil 5 lærlinger inkludert i din yrkesskadeforsikring - helt uten kostnad!

  Gode grunner til å velge oss

  • Unik forsikringsavtale
   Kjedehuset og Tryg har sammen utviklet en unik forsikringsavtale for deg som er medlem hos av Kjedehuset. Du får blant annet ekstra gode rabatter, og rettshjelpsforsikring kostnadsfritt inkludert i din ansvarsforsikring.

    
  • Riktig forsikret
   Du får en årlig sjekk med gode råd som hjelper deg med å passe på folkene, bilene og verktøyet ditt. Slik kan du være trygg på at forsikringene er tilpasset din arbeidshverdag. Hvis du senere skulle glemme å melde inn nye ansatte i løpet av året, passer vi på at dere er dekket likevel. Les mer om vår dekningsgaranti.

    
  • Rask og god hjelp
   Det er enkelt å melde ifra om skade og tap på tryg.no. Blir firmabilen skadet, får du umiddelbart hjelp, og med vår beste bilforsikring får du også leiebil fra dag én.

    

  PS! Du og dine ansatte får tilbud om gode forsikringer – blant annet en ekstra god innboforsikring, og inntil 23 % rabatt om dere samler forsikringene hos oss.

   

   

  Fordeler som gjør deg og bedriften enda tryggere

  Mor passer på sykt barn

  Gratis tilgang til online lege

  Som medlem i Kjedehuset får du og dine ansatte med familie, tilgang til erfarne leger via telefon og video 365 dager i året – også helg og helligdager. Med Tryg Legehjelp får du gjort legetimen gjennom en telefonsamtale, noe som passer godt for håndverkere på farten.

  Elektriker som går over avtaledokument og kontrakt med kunde

  Garantiforsikring

  Når du starter et nytt prosjekt eller mottar en ordre, trenger du ofte å gi kunden en garanti. Garantiforsikring fra Tryg Garanti gir deg den nødvendige sikkerheten. Vi har omfattende erfaring med garantier og er eksperter på byggebransjens garantiforsikringer.

  Illustratsjonsbide

  Lærlinger inkludert i yrkesskadeforsikringen

  Fordi du er medlem i Kjedehuset får du inntil fem lærlinger inkludert i din yrkesskadeforsikring, uten at det koster noe mer.

  Elektriker som smiler. Foto.

  Ekstra god ansvarsforsikring

  Alle medlemmer av Kjedehuset får rettshjelp inkludert i sin ansvarsforsikring – helt uten ekstra kostnad. Med rettshjelp dekker vi utgiftene hvis bedriften blir part i en juridisk tvist – enten konflikten løses med mekling eller advokat.

  Barnebarn sitter fornøyd på fanget til sin bestefar som arbeider. Foto.

  Ekstra god pensjonsavtale

  Som medlem av Kjedehuset får du en god pensjonsavtale hos Nordea Liv med ekstra lave gebyrer.

  Forsikringene du bør ha i et håndverkerfirma

  Forsikringene du bør ha i et håndverkerfirma

  Benytt deg av medlemsfordelene dine

  Benytt deg av fordelene dine gjennom Kjedehuset på forsikring og pensjon.

  Ta kontakt med Lars S. Moen på tlf 965 09 548 eller lars.moen@tryg.no, så gir vi deg veiledning og et tilbud som passer bedriften din.

  Benytt deg av medlemsfordelene dine

  Vi hjelper deg med å finne de forsikringene som gir deg en stabil arbeidshverdag for bedriften din. Benytt deg av fordelene dine gjennom Kjedehuset på forsikring og pensjon.

  Ta kontakt med Lars S. Moen på tlf 965 09 548 eller lars.moen@tryg.no, så gir vi deg veiledning og et tilbud som passer bedriften din.

  logo