Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Behandlingsforsikring

En trygg og god arbeidsplass er viktig både som arbeidsgiver og arbeidstaker. En god helseforsikring for dine ansatte er med å trygge hverdagen og er et av Norges mest populære ansattgoder. Vi hjelper deg gjerne med en gjennomgang av din helseforsikring for å se om vi kan finne enda bedre løsninger for deg. Vi har fleksible løsninger hvor du også kan dele på noe av kostnaden med dine ansatte.

Fyll ut skjemaet under så får du en helt uforpliktende gjennomgang av behovene til din bedrift

Felter merket med * må besvares