Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Studentforsikring

Young Living ungdoms- og studentforsikring er en komplett forsikring for deg opptil 34 år. Den inkluderer blant annet reiseforsikring, ulykkesforsikring og innboforsikring.

Kvinnelig student ser på laptop på cafe

Reiseforsikring

Young Living Reiseforsikring dekker de vanlige skadene som kan oppstå på en reise. Dette kan for eksempel være sykdom på reisen, tapt eller skadet bagasje, eller avbestilling av reisen. Reiseforsikringen gjelder med en gang du forlater din eiendom og har en varighet opptil 45 dager. Skal du på en lengre reise kan du utvide reiseforsikringen til 90 dager. Reiseforsikringen er en obligatorisk del av Young Living-pakken.

Ulykkesforsikring

Young Living Ulykkesforsikring er også en obligatorisk del av Young Living-pakken. Den dekker medisinsk invaliditet som oppstår etter en ulykke. Du kan få erstatning inntil kr 500 000 ved medisinsk invaliditet og dekket inntil 10 timer med psykologisk krisehjelp etter en ulykke.

Innboforsikring

Young Living Innboforsikring dekker tyveri og skadeverk på dine eiendeler hjemme. Brann-, vann- og naturskader er også dekket. Sykkel er dekket opptil kr 5 000 når den er borte fra hjemmet.

Innboforsikringen er en valgfri del av studentpakken. Mange studenter og unge er nemlig allerede dekket av foreldrenes innboforsikring.

Rettshjelp og Privatansvar

Young Living dekker advokat og saksomkostninger ved tvister, og den dekker rettslig erstatningsansvar.

Tilpass forsikringen etter ditt behov

Du kan kjøpe Young Living kun til deg selv, eller for både deg og din samboer/ektefelle. I så tilfelle tilpasses forsikringssummene for to personer. Har du barn er de også dekket når de har adresse hos en av sine foreldre.

Vi har satt sammen det vi mener ungdom og studenter trenger mest, men du kan tilpasse og utvide etter behov. Sjekk hva som passer og beregn pris!

Les mer om Young Living ungdoms- og studentforsikring.

Sjekk pris – 10 % nettrabatt

Er du over 34 år, eller ønsker en vanlig forsikring?

Ønsker du heller å kjøpe individuelle forsikringer tilbyr vi også dette. Ta en titt på vår reiseforsikringinnboforsikring og ulykkesforsikring. Samler du flere forsikringer kan du få samlerabatt og fordeler.