Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Bytte forsikring?

Vurderer du å bytte forsikringsselskap? Vi tilbyr gode avtaler både for privatkunder og bedrifter. Ønsker du å flytte til oss, hjelper vi deg med å si opp forsikringene i ditt nåværende selskap.

Få tilbud – helt enkelt

Få et tilbud på forsikring for bedrift
 

Bytte forsikringsselskap

Forsikringsavtaleloven gir deg rett til å bytte forsikringsselskap med én måneds varsel til ditt nåværende forsikringsselskap. Hvis det er under én måned til hovedforfall tar det gjerne kortere tid.

Vi hjelper deg å avslutte forsikringer du vil flytte til oss. Et unntak fra dette er personforsikringer med krav om helseerklæring. Disse må du si opp selv skriftlig.

Sjekk pris og bytt forsikring
 

Bytte bilforsikring

Vil du flytte bilforsikringen din til oss? Sjekk pris og kjøp bilforsikring, så sier vi opp din nåværende bilforsikring for deg. Du beholder bilbonusen din, og ved kjøp på nett får du 10 % rabatt det første året. Les mer om våre bilforsikringer.

Har du byttet bil? Vi får beskjed fra Statens Vegvesen om at din gamle bil har fått ny eier eller er blitt kondemnert, og avslutter bilforsikringen automatisk for deg. Forsikringen slutter den dagen Statens Vegvesen registrerer melding om eierskifte.

Sjekk pris og bytt bilforsikring
 

Snakk med en rådgiver

Vi er levende opptatt av din trygghet. Kontakt oss, så hjelper vi deg med forsikringene dine.
 

Forsikring med ekstra trygghet

Våre livbøyer gjør det tryggere å ferdes langs norske fjorder, elver og vann. Siden den første Tryg-bøyen ble utplassert i 1952, har den blitt benyttet til å redde over tusen menneskeliv. Som kunde i Tryg bidrar du til at enda flere livbøyer kan plasseres ut.

Samler du forsikringene hos oss, får du også tilgang til fordelsprogrammet, Tryg Pluss, som gir både rabatter og fordeler som gjør hverdagen tryggere.
 

Livbøyen står ved sjø og vann over hele landet