Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Billig reiseforsikring

Det kan være dyrt å reise på ferie alene. Dette har vi gjort noe med og tilbyr billig reiseforsikring for 1 person, men med de samme dekningene som for familier.

Vår beste reiseforsikring for enkeltperson

Reise Ekstra for enkeltperson gjelder for én person på reiser i hele verden med inntil 70 dagers varighet. Forsikringen kan utvides med inntil 12 måneders varighet fra utreisedato, for enkeltreiser.

Vår billigste reiseforsikring

Ønsker du et enda enklere og billigere alternativ kan vår standard reiseforsikring passe for deg. Den dekker det viktigste som for eksempel sykdom, avbestilling, forsinket bagasje og reisegods, men med lavere erstatningssummer. Forsikringen kan tegnes for én person, par eller familie, og gjelder på reiser i hele verden i inntil 45 dager.
 

Beregn pris – 10 % nettrabatt
 

Reiseforsikringen omfatter

  • Avbestilling 

  • Forsinkelse 

  • Bagasje

  • Reisesyke

  • Hjemtransport

  • Reiseavbrudd

  • Reiseansvar

  • Rettshjelp

  • Ulykke

Les mer om reiseforsikring her

Forsikringen dekker alle typer reiser med unntak av ekspedisjoner og lignende. En forutsetning for at forsikringen gjelder er at du er medlem av Norsk Folketrygd og fast bosatt i Norge (Folkeregistrert adresse). 

Reiseforsikring for enkeltreiser

Vi selger ikke reiseforsikring for enkeltreiser. Når du kjøper en reiseforsikring kan den først sies opp etter 12 måneder, eller ved første hovedforfall.
 

Få et tilbud på reiseforsikring

Få et uforpliktende tilbud