Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. t

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Hvorfor velge Sikker Bedrift?

Sikker Bedrift er helhetlig trygghetsløsning for bedrifter som trygger deg både før, under og etter en uønsket hendelse.

Snakk med en hyggelig rådgiver for et godt tilbud.

Hvordan finner jeg ut om dette passer for min bedrift?

Vi jobber sammen med Avarn Security (tidligere Nokas) for å finne gode forebyggende tiltak for din bedrift, samtidig kan du være tryg på at du er godt ivaretatt gjennom forsikringen om uhellet likevel skulle være ute. Sikker Bedrift passer for deg som har noe fysisk å sikre f.eks varelager, butikklokale, dokumenter, arkiver, kontor osv.

I videoen under kan du se hva som skjedde når en av våre kunder fikk innbrudd midt på natten.
Du kan også lese hele historien her.