Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Vaksinasjon

Skal du ut å reise? Tryg Legehjelp kan skrive ut resepter på nødvendige vaksiner og gi gode reiseråd til deg og din familie.

Behov for vaksiner og malariabeskyttelse avhenger blant annet av reisemål, type og varighet av reisen. Smitterisikoen i ulike land, endres også stadig. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

For de fleste vaksinene tar det minst 1-2 uker før beskyttelsen inntrer, og noen må gis to eller flere ganger for å få full virkning. For å få optimal effekt av vaksinasjon bør man derfor i mange tilfeller starte i god tid før avreise.

Resept skrives ut av Tryg Legehjelp sin lege, selve vaksineringen kan utføres på Apotek1 av kvalifisert helsepersonell. Aldersgrense for vaksinering i apotek er 12 år.

Apotek1 har drop-in, dette betyr at du kan komme å få satt vaksinen akkurat når det passer deg.

Rådgivning og resept fra Tryg Legehjelp er gratis for deg som er omfattet av en personforsikring i Tryg. Selve vaksinen og gebyr for å sette den betales på apoteket.

 

Kilde: Allmennlege Jan Einar Vaage fra Helsetelefonen.