Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Håndverker med mappe og meterstokk
Logoen til Optimera

Unike forsikringer for medlemmer av Optimera

Velger du Tryg til å passe på deg og din bedrift, får du en helt unik forsikringsavtale som medlem i Optimera. Du får blant annet inntil 5 lærlinger inkludert i din yrkesskadeforsikring - helt uten kostnad!

Kjøp til medlemspris

  Gode grunner til å velge oss

  • Ubegrenset leiebil og gode samlerabatter
   Firmabilen er viktig for deg. Får du skade på bilen, er du med vår beste bilforsikring garantert gratis leiebil fra dag én ­– helt til bilen er reparert. Og samler du forsikringene dine hos oss får du gode rabatter.

    
  • Riktig forsikret
   Du får en årlig sjekk med gode råd som hjelper deg med å passe på folkene, bilene og verktøyet ditt. Slik kan du være trygg på at forsikringene er tilpasset din arbeidshverdag. Hvis du senere skulle glemme å melde inn nye ansatte i løpet av året, passer vi på at dere er dekket likevel. Les mer om vår dekningsgaranti.

    
  • Rask og god hjelp
   Det er enkelt å melde ifra om skade og tap på tryg.no. Blir firmabilen skadet, får du umiddelbart hjelp, og med vår beste bilforsikring får du også leiebil fra dag én.

    

  PS! Du får blant annet inntil 5 lærlinger inkludert i din yrkesskadeforsikring - helt uten kostnad!

   

   

  Mor passer på sykt barn

  Gratis tilgang til online lege

  Som medlem i Optimera får du og dine ansatte med familie, tilgang til erfarne leger via telefon og video 365 dager i året – også helg og helligdager. Med Tryg Legehjelp får du gjort legetimen gjennom en telefonsamtale, noe som passer godt for elektrikere på farten.

  Som medlem av Elkonor får du en god pensjonsavtale hos Nordea Liv med ekstra lave gebyrer.

  Ekstra god pensjonsavtale

  Som medlem av Elkonor får du en god pensjonsavtale hos Nordea Liv med ekstra lave gebyrer.

  illustrasjonsbilde

  Lærlinger inkludert i yrkesskadeforsikringen

  Fordi du er medlem i Optiimera får du inntil fem lærlinger inkludert i din yrkesskadeforsikring, uten at det koster noe mer.

  illustrasjonsbilde

  Ekstra god ansvarsforsikring

  Alle medlemmer i Optimera får rettshjelp inkludert i sin ansvarsforsikring – helt uten ekstra kostnad. Med rettshjelp dekker vi utgiftene hvis bedriften blir part i en juridisk tvist – enten konflikten løses med mekling eller advokat.

  Forsikringene du bør ha i et bygg- og anleggsfirma

   

  Forsikringene du bør ha i et bygg- og anleggsfirma

  Benytt deg av medlemsfordelene dine

  Få veiledning og et godt tilbud på forsikringer som passer bedriften din.

  Benytt deg av medlemsfordelene dine

  Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg med et godt medlemstilbud på bedriftsforsikringer tilpasset din bransje.

  Felter merket med * må besvares