Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Håndverker med mappe og meterstokk

Samarbeidsavtale mellom Optimera og Tryg

Gode fordeler for medlemmer av Optimera

Sørg for en mer stabil arbeidshverdag for din håndverkerbedrift, og benytt deg av fordelene dine på forsikring og pensjon.

logo optimera
  • Fordeler som gjør arbeidsdagen enklere

   • Ubegrenset leiebil - Hos oss slipper du å gå en dag uten firmabil. Med vår beste bilforsikring får du gratis leiebil hvis det skjer en skade på bilen. Da dekker vi leiebil helt frem til bilen er tilbake fra verksted.
   • Opptil fem lærlinger inkludert i din yrkesskadeforsikring - helt kostnadsfritt.
   • Vi er her for deg - har en av dine nye ansatte skadet seg før du rakk å melde dem inn? De er godt forsikret likevel. *

    

   Pensjonsavtale med stor valgfrihet

   • En pensjonsavtale som er gunstig for deg som er arbeidsgiver, og som gir dine ansatte stor fleksibilitet.
  • To håndverkere snakker sammen
  • Håndverker utenfor bilen sin snakker i telefon.
  • Benytt medlemsfordelene dine

   Vi hjelper deg til å finne de forsikringene som gir deg en stabil arbeidshverdag for bedriften din. Benytt deg av fordelene dine på forsikring og pensjon.

   Ta kontakt med Camilla Nikolaysen Øien på tlf 942 62 001 eller camilla.nikolaysen@tryg.no, så gir vi deg veiledning og et tilbud som passer bedriften din.

    

   Vi gjør oppmerksom på at henvendelsen din vil bli lagret hos oss. Vi ber deg derfor være forsiktig med deling av sensitive personopplysninger. Les vår personvernerklæring her.