Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Illustrasjonsbilde av holmer i solnedgang.

Nyhet! Tryg og Miljøfyrtårn samarbeider

Bærekraftige handlinger lønner seg

Tryg og Stiftelsen Miljøfyrtårn går sammen om å hjelpe og belønne bedrifter som driver bærekraftig. Fordi gode handlinger lønner seg.

Logo Miljøfyrtårn og Tryg

 

  • Hva betyr samarbeidet for din bedrift?

   Samarbeidet er det første i sitt slag, og målet er at norske småbedrifter i større grad skal miljøsertifiseres. Mange bedrifter ønsker å komme i gang med bærekraftsarbeidet, men er usikre på hvordan de skal gjøre det. Det er også mange som sliter med å dokumentere det de allerede gjør og hvordan dette slår ut på bunnlinjen. Dette vil Tryg og Miljøfyrtårn gjøre noe med. Samarbeidet skal gi bedriften din verktøy og kompetanse du kan bruke i arbeidet med bærekraft. Dette er en gylden mulighet til å komme i gang med bærekraftsarbeidet – som bare vil bli viktigere i tiden fremover.

  • Ingeborg fra Tryg og Ann-Kristin fra Miljøfyrtårn smiler sammen.
  • illustrasjonsbilde
  • Bærekraft blir viktigere for småbedriftene

   Det innføres strengere krav og regler for de største bedriftene i landet. Disse bedriftene blir blant annet pålagt å kartlegge verdikjeden sin. Dette betyr at mange småbedrifter vil få større krav fra både kunder og banker på dokumentasjon om sitt eget bærekraftsarbeid. 

   Med Miljøfyrtårn-sertifisering blir det enklere å dokumentere bedriften din sitt miljøarbeid, og du kvalifiserer til å delta i flere anbud. Dette kan gi deg et viktig konkurransefortrinn.

   En undersøkelse som er gjennomført av Tryg og Stiftelsen Miljøfyrtårn viser at bedrifter som er miljøsertifisert har lavere risiko for skader og ulykker og er mer opptatt av hvilken påvirkning de har på miljøet. Det kan også se ut som at disse selskapene driver mer lønnsomt enn andre i sine bransjer. 

   Konklusjonen er at det er lønnsomt å drive mer bærekraftig, og selvfølgelig bedre for miljøet. Dette må belønnes. Derfor vil Tryg gi gode partnerfordeler på forsikring og pensjon til Miljøtårnsertifiserte bedrifter, og hjelp til kundene som ønsker å bli Miljøfyrtårnsertifisert.


  • Hva betyr det å bli Miljøfyrtårnsertifisert?

   Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Dette er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Så langt er 10 000 bedrifter og offentlige organisasjoner Miljøfyrtårnsertifisert.

   Som Miljøfyrtårn-bedrift får du hjelp til å gjøre konkrete og lønnsomme bærekraftstiltak. Dette vil ha stor betydning for din konkurransekraft i årene fremover. Bedriften din får gode verktøy som gjør det enklere å jobbe målrettet med å forbedre deres miljøprestasjoner. Et av verktøyene er vesentlig.no som hjelper bedriften med å prioritere og effektivisere bærekraftarbeidet. 

   Her er 8 gode grunner for å bli Miljøfyrtårn-sertifisert 

   PS! Den niende grunnen er gode fordeler hos Tryg