Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann med briller

NITO medlem + Takstmann

Få gode råd om viktige forsikringer for deg som driver som takstmann.

Book møte selv

Eller klikk her dersom du ønsker å bli kontaktet

Forsikringsråd for deg som er takstmann

Ansvarsforsikring er noe du bare må ha som takstmann. Om du skal bytte forsikringsleverandør på ansvarsforsikringen, så er det noen viktige ting å huske på. Det er følgende:

  • Husk å meld inn alle skadesaker før du bytter leverandør
  • Sjekk med det nye forsikringsselskapet hvilket dekningsprinsipp de bruker. Er det når skaden skjedde eller er det når en melder inn skaden?

Som NITO-medlem har du fordeler på forsikringer både som privatperson og på selve bedriften din. Book møte eller ta kontakt om du ønsker god rådgivning på forsikringer.

Book et møte med oss