Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann og kvinne gir hverandre "high five"

NITO Oppstart - gratis startpakke

Starte egen bedrift? Få nødvendige forsikringer gratis i seks måneder, og oppfølging av erfaren rådgiver.

Bestill gratis oppstartspakke

Gratis startpakke på forsikring

NITO og Tryg vil at du som starter for deg selv og lager arbeidsplasser skal lykkes. Derfor får du de mest nødvendige forsikringene til din nye bedrift helt gratis. Gjelder helt i startfasen og innenfor de seks første månedene etter registrering av selskapet.

Dette får du:

  • Yrkesskadeforsikring for ansatte
  • Maskiner, varer og løsøre forsikret for inntil 100.000 kr
  • Kontoransvarforsikring

Oppfølging av erfaren rådgiver

I noen tilfeller er ikke forsikringene i gratispakken nok, og behovet kan endre seg raskt i oppstartsfasen. For å sikre at du og bedrift til enhver tid er riktig forsikret vil erfarne rådgivere fra Tryg følge deg helt fra starten.

Bestill gratis oppstartspakke i dag

(Etter gratis oppstartspakke er bestilt vil du bli kontaktet av en rådgiver som kan sikre at forsikringsbehovet til bedriften din er ivaretatt.)